Henna-Maria

Henna-Maria

Henna Maria:

>>Pozdrav sestre i braćo, izbliza i izdaleka! Još jednom vas srdačno pozdravljam sa Andaluzijskog gorja. Danas želim razgovarati o istini, posebno o tome zašto mnogi nisu u stanju vidjeti istinu. Trebamo znati da je istina stvarna. Ona je vječna, nepromjenjiva i postoji bez obzira na to vjerujemo li u nju ili ne. Nažalost, zbog vrlo popularnog sotonskog sistema vjerovanja koji se uvukao u svijest mnogih ljudi, danas je popularno vjerovati da ne postoji apsolutna istina nego samo tvoja i moja istina, i da svako od nas ima pravo na svoje uvjerenje.

No to stvara krajnji haos. Ako zbilja želimo duhovno rasti kao kolektiv trebamo uvidjeti da je istina preduvjet slobode, i da ako se držimo pukih mišljenja i uvjerenja samo možemo stvoriti haos, jer istinski poredak i harmonija uvijek se temelje na istini.

Ako se nikada ne suočimo s istinskom stvarnosti našeg svijeta, s tim središtima moći i industrijama, tada smo voljni robovi ugnjetavačkom sistema. Uporedila bih to s iverom ispod kože. To je strano tijelo u našem organizmu. Ovo porobljavanje i tiranija ne dolazi od nas. To nije urođeno našoj prirodi jer smo suverena bića. Mi smo bića sa Stvoriteljevom svijesti, ali ta sila nas tlači i priča nam priču da ovisimo o njima.

Ali spremna sam vam ispričati drugu priču. Spremna sam reći: ‘Uklonimo taj iver’. Jer ako ga ne uklonimo doći će do upale koja će se početi širiti. I ako ne budemo liječili tu upalu može postati opasna po život. Upravo to se sada događa kolektivnoj duši čovječanstva. Trenutno je napadnuta naša iskonska priroda. Govore nam da naše tijelo nije naše vlasništvo. Prijete nam obaveznim medicinskim tretmanima, pregledima, inekcijama protiv naše slobodne volje.

To je kraj čovječanstva. Ako potpadnemo pod ovo ropstvo izgubit ćemo sebe i izdati sve buduće generacije. Jer bez tjelesne autonomije nema slobode. Ako nemamo čak ni slobodu odabrati želimo li uzeti određenu medicinsku farmaceutsku supstancu ili ne, šta je ostalo od naše slobode. Naše tijelo je naš sveti hram i država ga nema pravio skrnaviti ni pod kakvim okolnostima.

Upravo tu trebamo zauzeti stav, biti u stanju pogledati tim ugnjetačima u oči i reći:

„Ne, nemate više prava od mene. Svi smo mi stvoreni s jednakim pravima i u skladu s prirodnim poretkom stvari nemate pravo prisiljavati me na liječenje protiv moje slobodne volje“.

Zato pozivam sve vas koji možete vidjeti istinu da postanete svetionik i da budete glas za sve buduće generacije, jer ugroženo je sveto srce čovječanstva, naša istinska priroda. Zato nastavimo govoriti istinu i braniti svoju istinsku prirodu, koja je sloboda i ljubav.<<

VIDEO: Henna Maria – Zašto ljudi ne mogu prepoznati šta se zaista događa? – s prijevodom

Izvor: www.bitchute.com

Preuzmite e-knjigu: AUTORESPONDER – ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE

Ako želite da saznate kako ovaj alat može unaprijediti vaš posao, → preuzmite e-knjigu.

Posjetite stranice:

BIBLIOTEKA

INTERNET MARKETING

NETWORK MARKETING

POSLOVNA PRILIKA

Kontakt:

Kontakt

Povežimo se putem društvenih mreža:

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn

YouTube

Opt In Image
PRIJAVITE SE NA E-BILTEN (BESPLATNO)

...i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte korisne, pozitivne, edukativne, motivacione materijale koji mogu obogatiti vaš lični i profesionalni život.

  • Vaši podaci su sigurni 100%
  • Odjaviti se možete u svakom trenutku
  • No Spam

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić


Facebook | Twitter | YouTube | Pinterest | LinkedIn

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

➤ Pratite objave na Telegramu