ZAŠTO JE SCNET GENIJALAN?

2. ZATO ŠTO NEMATE OGRANIČENJA PO TERITORIJI NA KOJOJ MOŽETE GRADITI I RAZVIJATI VAŠ SCNET POSAO

U SCnet poslu niste ograničeni na jedan grad ili državu, kao što sam naveo, do sada su registrovane SCnet firme u nekoliko država, što znači da svako od vas može da gradi svoj biznis i svoju mrežu saradnika i potrošača u svakoj državi u kojoj trenutno postoji registrovana SCnet firma.

S vremenom će ova teritorija biti sve veća, jer će i broj registrovanih SCnet firmi rasti u narednom periodu.

Zašto je ovo genijalno?

Prije svega zato što vi nikada ne znate kuda će vaša mreža saradnika da ode, svi mi imamo poznanike, ili neki naši poznanici imaju prijatelje, rođake u drugim državama koje možemo uključiti u SCnet projekat.

Zamislite da izgradite mrežu potrošača u Mađarskoj, tamo zarađujete novčane provizije od njihove potrošnje i zarade, onda se one isplaćuju na vaš račun, odnosno novac iz Mađarske ulazi u vašu državu.

Važno je znati da je mreža potrošača i saradnika živa materija koja se kreće i vi nikada ne znate gdje vaš neki prijatelj poznaje ljude u nekoj drugoj državi.

Kada ih vaš prijatelj uključi u svoj SCnet biznis, oni automatski postaju i dio vašeg biznisa jer ste vi, naravno, prethodno vašeg prijatelja uključili preko vas u SCnet.

Svaki čovjek u vašoj strukturi predstavlja jedno čvorište vaše mreže od kojeg se mreža dalje širi (ko zna u koji grad ili državu).

To je snaga i potencijal Mrežnog Marketinga, odnosno snaga SCnet biznisa, zahvaljujući kojem više nemamo nikakvih teritorijalnih ograničenja.

Više o SCnet poslovnoj prilici saznajte na OVOM sajtu.

Opt In Image
PREUZMITE E-KNJIGU: VODIČ KROZ SCNET BIZNIS
Saznajte više o mogućnostima SCnet Biznisa. Unesite Vaše podatke ispod i kliknite na dugme - POŠALJI MI E-KNJIGU.
  • Poštujem vašu privatnost,
  • Vaši podaci su sigurni 100%,
  • Odjaviti se možete u svakom trenutku.

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

➤ Pratite objave na Telegramu