ZAŠTO JE SCNET GENIJALAN?

1. ZATO ŠTO NEMATE OGRANIČENJA PO PROIZVODIMA I USLUGAMA KOJE MOŽETE KUPOVATI

Kada je u pitanju asortiman proizvoda i usluga, niste ograničeni na jednu grupu ili jednu marku proizvoda, kupujete sve ono što kupujete svakog dana, ali ovaj put to radite kod SCnet firmi partnera. Obično, u poslovima Mrežnog Marketinga putem mreže se vrši distribucija i prodaja jednog ili grupe proizvoda kao što su (na primjer) vitamini, gelovi, kreme, posuđe, filteri za vodu, skupi usisivači, itd.

I sve ove kompanije imaju isti problem a to je KAKO PRODATI SVOJ PROIZVOD?

SCnet kompanija nema takvo ograničenje, jer SCnet partnerske firme imaju na hiljade i hiljade proizvoda koji su uredno složeni na policama njihovih trgovina, supermarketa, a vaš je zadatak da sve to sada i iskoristite.

Zamislite koliko ste pošteđeni raznih procedura koje moraju svakodnevno da prolaze SCnet partnerske firme, moraju stalno da nabavljaju robu, vode računa o cijenama na tržištu kako bi bili konkurentni sa ostalim firmama, vode računa o svojim zaposlenicima, itd.

Vi, kao član SCnet kompanije ste pošteđeni svega toga, a sa druge strane možete aktivno da zarađujete od svih ovih proizvoda, roba i usluga koje vam nude SCnet firme partneri.

To vam je kao da imate vašu trgovinu ili benzinsku pumpu, a vaš zadatak je da gradite vašu mrežu potrošača i da učite ljude kako da kupuju u vašoj trgovini ili da toče gorivo na vašoj benzinskoj pumpi, a za uvoz robe i goriva brine se neko drugi, kao i za plate vaših zaposlenih radnika.

Kada sljedeći put uđete u neku trgovinu ili market, obratite pažnju na broj i količinu proizvoda koji se nalaze u tom objektu i sjetite se da biste od sutra i vi mogli da ostvarujete zaradu od njihove prodaje koristeći SCnet sistem i ideju.

Više o SCnet poslovnoj prilici saznajte na OVOM sajtu.

Opt In Image
PREUZMITE E-KNJIGU: VODIČ KROZ SCNET BIZNIS
Saznajte više o mogućnostima SCnet Biznisa. Unesite Vaše podatke ispod i kliknite na dugme - POŠALJI MI E-KNJIGU.
  • Poštujem vašu privatnost,
  • Vaši podaci su sigurni 100%,
  • Odjaviti se možete u svakom trenutku.

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

➤ Pratite objave na Telegramu