florida-vaccines-roundtable

Guverner Floride Ron DeSantis postavlja veliku porotu da istražuje “bilo koje i sve pogrešne radnje” u vezi sa vakcinama protiv COVID-19.

Tokom okruglog stola u utorak (13. decembra) na diskusiji o odgovornosti za vakcinu protiv Covid-19 mRNA, guverner Floride Ron DeSantis najavio je da će podnijeti peticiju za veliku državnu porotu koja će istražiti “svako i sve nepravde na Floridi u vezi s vakcinama protiv COVID-19”.

“Danas najavljujem peticiju Vrhovnom sudu Floride za pokretanje državne velike porote koja će istražiti sve prekršaje na Floridi u vezi s vakcinama protiv COVID-19”, rekao je DeSantis.

Osim toga, DeSantis je najavio pojačan nadzor i istraživanje neželjenih reakcija na vakcine protiv COVID-19.“Pokrećemo program ovdje na Floridi u kojem ćemo proučavati učestalost u nadzoru miokarditisa u roku od nekoliko sedmica nakon vakcinacije protiv COVID-19 za osobe koje su umrle”, otkrio je glavni hirurg Floride dr. Joseph Ladapo.

“To je pitanje za koje sam siguran da drži izvršne direktore Pfizera i Moderne budnima do kasno u noć, nadajući se da niko neće pogledati, ali mi ćemo pogledati ovdje na Floridi”, rekao je Ladapo.

DeSantis je dodao: “Na Floridi je nezakonito obmanjivati ​​javnost o efikasnosti lijekova. To bi trebalo biti ilegalno i svuda drugdje!”

Najvažniji zaključak je da će Florida moći da zatraži sudski poziv za sve dokumente koje Pfizer krije od nas, kaže Igor Čudov.

POGLEDAJTE I PODIJELITE

Izvor: StopWorldControl.com


Ovu vijest je spomenuo i Marin Miletić u Hrvatskom saboru


Preuzmite pdf “Izvještaj o smrti od vakcine” (na engleskom jeziku) pogledajte naučne podatke koji pokazuju kako su milioni umrli od injekcija covida, a stotine miliona imaju ozbiljne nuspojave, često trajno onesposobljene žrtve.

Izvor: StopWorldControl.com