BILL-COOPER-O-SLOBODI

Poznato je da je Milton William Cooper predvidio nekoliko događaja, uključujući teroristički napad na “Svjetski trgovinski centar” u Sjedinjenim Državama, koji se dogodio 11. septembra 2001. Njegove su riječi bile: “U ovoj zemlji će se dogoditi nešto strašno…” Također je tvrdio da će vlada Osama bin Ladena smatrati krivom u ovom napadu. Predviđao je i vlastitu smrt na sličan način.

Privatni život i naslijeđe

Milton William Cooper nikada nije bio u dobrim knjigama američke vlade zbog svojih kontraverznih izjava. Krajem 1990-ih, Cooper je počeo osjećati da ga napadaju vlada i “služba za unutarnje prihode”. Cooper je optužen za slučaj utaje poreza. Iako je izdan nalog za hapšenje, Cooper je uspio izbjeći uručenje naloga. Cooper je 2000. proglašen “glavnim bjeguncem”.

Novembra 2001. godine, skupina policajaca stigla je u Cooper-ovu kuću u Arizoni, s nalogom za hapšenje. Neposredna optužba bila je upotreba smrtonosnog oružja u svađi sa susjedima. Cooper je odbio da bude uhapšen. Uslijedila je razmjena pucnjava između Coopera i dužnosnika. Cooper je upucao policajca, prije nego što je i sam ubijen. Prema Cooperovim prijateljima, odlučio je da ga “neće odvesti živog.”

Milton William “Bill” Cooper (06. maj 1943. – 06. novembar 2001.)

Veliki borac protiv NOVOG SVJETSKOG PORETKA ubijen takoreći na svom kućnom pragu upravo od strane NOVOG SVJETSKOG PORETKA to jest DUBOKE DRŽAVE, i to nepuna 2 mjeseca nakon napada na “kule blizankinje”.

Bil Klinton je u jednom trenutku nazvao Kupera najopasnijim čovjekom u Americi.

Nakon organizovane hajke na njega od strane Poreske službe ubijen je u obračunu sa američkim maršalima koji su došli da ga uhapse. Navodno je pred smrt rekao da ga neće uhvatiti živog i navodno se opirao hapšenju i pucao na policiju.

Izvor videa: https://www.youtube.com/watch?v=TF20BbyhYq4&ab_channel=IKO

U slučaju da YouTube izbriše ovaj video, gledati ga možete na Telegram kanalu: