Ovo je seminar od neprocjenjive vrijednosti velikog Džima Rona iz 1981. godine o osnovnim principima za uspjeh i sreću. Ovi principi se univerzalni, bezvremenski i uvijek će biti aktuelni.

Džim Ron (Jim Rohn, 1930. – 2009.) je bio filozof, motivator, predavač, preduzetnik. Njegova sposobnost bila je pomoći osobama da zavire duboko unutar sebe, otkriju vlastiti potencijal kroz lični razvoj i pronađu svoj uspjeh te je pomogao milionima u cijelom svijetu biti jedan korak bliže svojim snovima.

Njegov život je bio stalno učenje o temeljima ljudskog ponašanja i ličnoj motivaciji koja se odražava na profesionalan radni učinak.

Vjerovao je da od svih stvari koje mogu imati uticaj na vašu budućnost, lični rast je najveći. Možete govoriti o rastu prodaje, rastu profita, rastu imovine, ali ništa od ovoga se vjerovatno ne bi dogodilo bez ličnog rasta. Džim je znao na koji način svesti život na jednostavne misli i fraze koje su izdržale test vremena.

U svojoj četrdesetogodišnjoj karijeri obučio je čitave generacije lidera za lični rast i razvoj, najpoznatiji je po svojim predavanjima iz oblasti diretne prodaje. Autor je velikog broja audio i video programa, napisao je više od 25 knjiga.

“Želite li da postignete uspjeh? Pola sata dnevno koje posvetite čitanju i učenju rastegnite na sat vremena. No, pola sata neka bude minimum i nikada ih ne propuštajte.

Propustite obrok ali ne svojih 30 minuta učenja, svako od nas može da podnese neki propušteni obrok, ali ideje, uzore i nadahnuća ne bismo smjeli da propuštamo.

O vremenu koje ste izdvojili za čitanje razmišljajte kao o vremenu iskorištenom za bogaćenje idejama. Kupujte knjige, obrazujte se, ne škrtarite na ulaganju u vlastitu bolju budućnost.” – Džim Ron

UČI I RAZVIJAJ SE – ILI UMRI PROSJEČAN:

Preuzmite e-knjigu: AUTORESPONDER – ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE

Opt In Image
PRETPLATITE SE NA E-BILTEN...

...i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte korisne, pozitivne, edukativne, motivacione materijale koji mogu obogatiti vaš lični i profesionalni život.

  • Vaši podaci su sigurni 100%
  • Odjaviti se možete u svakom trenutku
  • No Spam

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić


Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | Pinterest | LinkedIn

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

➤ Pratite objave na Telegramu