Dobro_jutro

Dobro_jutro

Svako jutro miriše na novi početak, zašto ga uvijek iznova zaprljaš starim strahovima i sumnjama?

Zašto se hvataš za ono što je već napola prošlo a ljepotu novoga dana, mogućnosti novih iskustava odbacuješ bez da si pogledao što ti oni donose? Ponekad je najveća stvar koju možeš učiniti započeti novi dan s osmijehom, jer koliko god malo znao o njemu imaš nadu da sve na kraju može izići na dobro.

Svako jutro miriše na novi početak, kada misliš početi cijeniti dar što si se jutros probudio i što imaš prilike završiti sve svoje započete projekte, osjetiti neke nove osjećajte, otkriti neka nova prostranstva čije te daljine već godinama pozivaju k sebi? Nemoj dopustiti da sve u tvom životu određuju ove vremenske okolnosti oko tebe, važno je samo ono vrijeme u tebi, onaj osjećaj da si spreman suočiti se sa nečim nepoznatim.

Svako jutro miriše na novi početak, prestani zato danas trčati za ljudima koji te ne doživljavaju ozbiljno, prestati biti sve za one koji su uz tebe samo kada si im potreban i potraži one koji su prema tebi pokazali mnogi lijepih osjećaja ali ih nisi dovoljno cijenio jer si mislio da se to podrazumijeva. Shvati da je u današnjem danu sve moguće, a nemoguće postaje samo ako ti digneš ruke od svega i predaš se.

Svako jutro miriše na novi početak, duša prepozna nešto lijepo i vrijedno. Nemoj ugušiti njen glas ovo jutro starim razmišljanjima koja ti nigdje nisu odvela, nemoj se vraćati porazima koji su te slomili. Drži distancu od svega što te nije vrijedno i nemoj robovati planovima u koje nisi siguran. Neka ti intuicija pokaže putokaz. Ovaj dan je prilika koja je nikada neće ponovi, nemoj je upropastiti krhotinama jučerašnjeg života.

Preuzmite e-knjigu AUTORESPONDER – ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE

Ako želite da saznate kako ovaj alat može unaprijediti vaš posao, predlažem da preuzmete e-knjigu AUTORESPONDER JE ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE.

Preuzmite e-knjigu VODIČ KROZ SCNET BIZNIS

Ukoliko tražite priliku da dodatno zaradite i dopunite vaš kućni budžet, predlažem da preuzmete e-knjigu VODIČ KROZ SCNET BIZNIS i informišete se o ovoj poslovnoj prilici. 

Povežimo se i putem društvenih mreža:

Pretplatite se na moj YouTube kanal.

Opt In Image
PRIJAVITE SE NA E-BILTEN OVOG SAJTA

i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte
korisne materijale koji mogu dodatno obogatiti vaš život.

  • Vaši podaci su sigurni 100%
  • Bez spamovanja
  • Uvijek se možete odjaviti

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

➤ Pratite objave na Telegramu