BEZ COVID DIGITALNE POTVRDE NEĆETE MOĆI NI U BOLNICE?

Neviđeni teror i iživljavanje nad potpuno zdravim ljudima.

Upozoravali smo godinama da nam slijedi znanstveni teror – inkvizicija gora od one koju je sprovela crkva. Da, znanost je postala nova religija. Ako ste mislili da nema totalitarnijeg sustava od Katoličke Crkve, pokušajte dirnuti u svetu kravu znanosti, cjepiva. Danas možete propitkivati i kritizirati sve, pa čak i crkvu, ali pokušajte znanost.

Živimo u vremenima kada nas se uvjerava da je znanost nezamislivo napredovala u shvaćanju biologije i fiziologije čovjeka, dok istovremeno nikad nije bilo više bolesnijih ljudi, i to bi vam trebalo govoriti sve. Broj žrtava inkvizicije još uvijek je nepoznat, no na temelju raznih izvora, procjenjuje se da je broj smrtnih slučajeva iznosi i do 50 milijuna ljudi.

Koliko će ljudskih života odnijeti nova religija, uvođenje novog normalnog, svijeta i društva kojim će upravljati znanost? Kako nas je sveta crkva uvjeravala da smo nesavršeni i rođeni u grijehu, tako nas danas znanost uvjerava da smo nesavršeni te kako oni imaju znanja i načina, da nas umjetnim putem usavrše.

Nakon stoljeća i stoljeća imunološki sustav postao je prošlost, a šprica jedini imunitet koji postoji. Stoga, ako ste zdravi, niste zdravi, jer zdrav znači biti cijepljen, a ne cijepljen znači opasan za okolinu i društvo, ekonomiju – iako ste zdravi.

Bolestan si sve dok ti se ne dokaže da si zdrav. San farmakomafije, koja usput proizvodi testove koji dokazuju dal si zdrav ili nisi.

Jutarnji je danas objavio kako bez covid-potvrde nećemo moći ni u bolnice.

Zar treba veći dokaz koliko brinu za nas?

Lani je bilo gotovo 111.000 pregleda i zahvata manje. Koliki je broj prijevremenih smrti uzrokovan smanjenjem broja pregleda i zahvata? Koliko će ih manje biti ove godine, zbog ovih totalitarnih mjera? Nikoga nije briga, jer i budali bi trebalo biti očito da se ovdje ne radi o zdravlju i spašavanju ljudskih života.

Cijepljenje protiv COVIDA-19 nije obavezno i nitko ne smije na odluku vršiti politički, socijalni ili drugi pritisak REZOLUCIJA VIJEĆA EUROPE 2361

Totalitarne mjere, napad na potpuno zdrave ljude, ograničavanje osnovnih prava i sloboda nisu službeni medicinski tretmani ili terapije, pa mi nije jasno kako one mogu spasiti, liječiti ili osigurati zdravlje populacije? Upozoravali smo da najgore tek dolazi, mnogi su nas smatrali ludima. I mnogi još uvijek što je naj žalosnije ne kuže što se ustvari događa.

Kako su za Jutarnji list rekli iz Nacionalnog stožera civilne zaštite, sve se može “elegantno” riješiti tako da se primjerice u bolnice uvede obveza da svaka osoba koja ulazi u zdravstvenu ustanovu, bila ona zaposlenik ili pacijent (naravno izuzev hitnih slučajeva) mora imati covid digitalnu potvrdu. U prijevodu, ako kao zaposlenik nisi cijepljen ili nisi prebolio bolest, da bi došao na posao morao bi se testirati svakih 48 sati. Ako si pacijent, a nisi hitni, bez potvrde nema ulaska u bolnicu.

No s obzirom na informacije koje je Jutarnji dobio iz Stožera, u dogledno vrijeme očekuje se da se nešto slično propiše za cijeli javni sektor, pa i šire.

– Prvenstveno idemo u smjeru da procijepimo ljude koji su u najvećem kontaktu s drugim ljudima. Radi se o vozačima u javnom prijevozu, učiteljima, profesorima, odgojiteljima, zdravstvenim radnicima, ljudima koji rade na šalterima ili su na drugi način u svakodnevnom kontaktu s većim brojem ljudi. Naš cilj je sad spriječiti širenje bolesti i stvoriti uvjete da najesen nemamo val kakav smo imali prošle godine – pojasnio je Beroš, prenosi Jutarnji

Da li vam izgleda da planiraju stati na 70%, i nakon toga sve vratiti u normalu?

Ne, plan je novo normalno kako nalaže nova religija, znanost. Ukoliko prihvatimo cjepivo i covid potvrde/putovnice one ostaju zauvijek. Nema povratka na staro. Covd potvrda će s vremenom postati i bit jedini važeći dokument, služit će i kao identifikacija i kao sredstvo plaćanja. Možda će se samo u budućnosti nazivati drugačije, ali činjenica da će vam pomoću nje kontrolirati život u potpunosti će ostati, jer u suštini se radi o kontroli, ne o zdravlju, jer vi ste u očima znanosti nesavršeni, stoga se vama treba upravljati.

Žalosno je da će svi oni koji guraju ovu agendu, na kraju i sami živjeti u totalitarnom društvu kojega grade, bez povlastica. Vremena za kazati dosta, je sve manje, jer što dublje upadamo u novo normalno sve će se teže iz njega biti izvući, dok ga na kraju ne prihvatimo kao normalno, što se već mnogo puta dogodilo u prošlosti.

Nemojmo zaboraviti, danas ste kršćanin samo zato što je vaš pra pra pra djeda za vrijeme inkvizicije imao izbor ili prihvatiti kršćanstvo, biti izopćen ili umrijeti u teškim mukama. Danas ste vi najveći zagovornik ili štovatelj kršćanskog nauka, neki su spremni zbog njega i ubiti.

Da čovjek pukne od smijeha, ili tuge.

Stoga još jednom pitamo političare, novinare, znanstvenike (i sve one koji se ne bi hteli mešat), šta to radite??? Šta to radite, u zatvoru kojeg pomažete izgraditi za nas, i vi ćete i vaša djeca do kraja života živjeti! Šta to radite???

  • Prvo su došli po komuniste, a ja se nisam pobunio jer nisam bio komunist.
  • Zatim su došli po Židove, a ja se nisam pobunio jer nisam bio Židov.
  • Zatim su došli po sindikaliste, a ja se nisam pobunio jer nisam bio sindikalist.
  • Zatim su došli po katolike, a ja se nisam pobunio jer sam bio protestant.
  • Zatim su došli po mene, a do tada više nije bilo nikoga da se pobuni.

“Prvo su došli…” poznata je izjava i provokativna pjesma koja se pripisuje pastoru Martinu Niemöller (1892.-1984.) o tromosti i nereagiranju njemačkih intelektualaca nakon dolaska nacista na vlast te politike “čišćenja” pojedinih društvenih skupina. 


VIDEO: UPOZORENJE DR. NAOMI WOLF

Dr. Naomi Wolf, bivša savjetnica u Clintonovoj administraciji, spisateljica i direktorica tehnološke tvrtke DailyClout, uputila je ozbiljno upozorenje o imunitetnim ili COVID putovnicama i što nam donosi njihovo prihvaćanje, istaknuvši kako je ovo njezino najozbiljnije upozorenje do sada.


VIDEO: HRVATSKI ZNANSTVENICI O COVID PUTOVNICAMA

Neznanje je izbor. I šutnja je izbor. Ovi su stručnjaci izabrali drugačije. I dokazali se kao intelektualci i humanisti.

U videu govore: Prof.dr.sc. Krešimir Pavelić, Prof.dr.sc. Slavko Kulić, Dr.sc. Danijel Grgičin, Prof.dr.sc.Valerije Vrček, Josipa Juričev Sudac mag.med.biochem, Prof.dr.sc. Stipe Kutleša, Prof.dr.sc. Ružica Razum, Nada Jurinčić dr.med., Dr.sc. Srećko Sladoljev, Lidija Gajski dr.med. i Mate Knezović dipl.iur.


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.

Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.

Izvor: Transformacija svijesti

Opt In Image
PRIJAVITE SE NA E-BILTEN (BESPLATNO)

...i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte korisne, pozitivne, edukativne, motivacione materijale koji mogu obogatiti vaš lični i profesionalni život.

  • Vaši podaci su sigurni 100%
  • Odjaviti se možete u svakom trenutku
  • No Spam

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić


Facebook | Twitter | YouTube | Pinterest | LinkedIn

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

➤ Pratite objave na Telegramu