Smrtnost-beba-raste

Prije nego pogledate ovaj intervju moramo vas upozoriti, jer ako imate dušu, ovo bi moglo biti teško za gledati. Poznati američki autor Stew Peters doveo je pred kamere jednu medicinsku sestru koja je radila u rodilištu i jednog doktora ginekologa.

Oni u videu govore o tome što se dešava u njihovim praksama. Medicinska sestra kaže kako je samo ovoga mjeseca u njezinoj bolnici bilo 22 mrtvorođene djece (inače bude u prosjeku 1 do 2 mjesečno) i kako je provjerila – sve su majke bile cijepljenje sa Covid mRNA cjepivima.

Nakon toga dobila je email od bolnice u kojem kažu kako se čini da će se ovaj trend nastaviti i da će biti sve više umrlih beba. Bolnica ne govori koji je razlog za to, ali kaže da će trebati napraviti nove politike vezano za ove događaje (kako reći roditeljima, kako zbrinuti mrtvo tijelo itd.)

U razgovoru sa kolegicama shvatila je da nema smisla, one su sve cijepljene i ne žele niti pomisliti da bi ovo moglo biti zbog toga. Zato govore kako bebe umiru zbog pesticida u hrani, zagađene vode itd. Čini se da cijepljeni ne žele priznati ni mogućnost da je cjepivo krivo.

Nakon nje, u razgovor se uključuje doktor James Thorpe koji također iznosi frapantne podatke iz svoje prakse, te kolega sa kojima kontaktira koji također vide veliki porast smrtnosti kod novorođenčadi.

Mi možemo samo zaključiti da globalni plan manipulatora o smanjenju populacija više nije nikakve zavjera. Danas je već i najglupljima među nama jasno da se radi o masovnom globalnom zločinu depopulacije, stotinu puta gorem od Holokausta. I zasad im sve ide prema planu.

Nama ostaje samo da dijelimo ove informacije u nadi da ćemo spasiti barem pokoji život, iako je za većinu već kasno. Ali na nama je i da tražimo odgovornost svih onih koji su promovirali eksperimentalna mRNA Covid cjepiva, čak nas i ucjenjivali da ih uzmemo. Duše tih ljudi sigurno idu u pakao, ali na nama je da ih kaznimo i u ovom životu.

Pogledajte video s prijevodom, i još jednom budite upozoreni, ovo je teško za slušati.


Izvor: logicno.com


ASHWAGANDA (AŠVAGANDA) – Najjače PRIRODNO SREDSTVO za STRES, ANKSIOZNOST I DEPRESIJU

Ashwagandha je prirodno sredstvo za smanjenje stresa i anksioznosti i sigurno se koristi od drevnih vremena. Korištenjem Dr Gabriel`s Ashwagande bezbrižno se vratite svojim svakodnevnim aktivnostima, naspavani, bez osjećaja tjeskobe i stresa.

Na osnovi urađenih istraživanja Ashwagandha može pomoći kod:

 • UBLAŽAVANJA STRESA I TJESKOBE
 • POBOLJŠAVANJA KVALITETE SNA
 • SNIŽAVANJA ŠEĆERA U KRVI
 • POVEĆAVANJA MIŠIĆNE SNAGE
 • POVEĆAVANJA SEKSUALNE ŽELJE
 • POVEĆAVANJA PLODNOSTI I RAZINE TESTOSTERONA KOD MUŠKARACA
 • IZOŠTRAVANJA FOKUSA I PAMĆENJA

Bez GMO✔️ Bez glutena✔️ Bez umjetnih sastojaka✔️ Bez soje✔️

Dr Gabriel`s Ashwagandha  – dolazi u formi vegetarijanskih kapsula (Ashwagandha 3000mg/kapsuli) u praktičnom pakovanju od 60 komada po PROMO cijeni od 27,50 KM.

✔ Način uzimanja: 1 kapsula dnevno

Kupovinom 2 ili više proizvoda u jednoj narudžbi POKLON jedan Preparat za Kožna Stanja u vrijednosti od 14,00KM.

100% GARANCIJA POVRATA NOVCA NA SVE PRODUKTE.

✔ Upozorenja:

Samo za odrasle iznad 18 godina. Ne uzimati ako ste trudnica ili dojilja. Ne uzimati ako bolujete od auto-imunih bolesti. Ako uzimate lijekove, ili bolujete od bilo koje bolesti, konzultirajte se sa svojim doktorom prije uzimanja. Ne uzimati ako ste alergični na sastojke. Držite van dohvata djece.

Pogledajte video: Najjači PRIRODNI LIJEK za STRES, ANKSIOZNOST I DEPRESIJU

Za narudžbu potrebno je da pošaljete podatke putem kontakt obrazca ispod:

 • Ime i prezime✔️
 • Adresa✔️
 • Broj telefona✔️
 • Naziv proizvoda ✔️
 • Troškovi poštarine iznose 7,00 KM 
 • Vršimo dostavu za cijelu BiH u roku 24/48h nakon narudžbe!