Skoro pa svi, od klera do političara, u više su navrata govorili da moramo “slijediti nauku”. Onima koji se ne slažu s mjerama, cjepivima i ostalim se spočitava nestručnost, manjak inteligencije i briga za dobrobit susjeda “antivakserstvo” jer ne slijede NAUKU i ne slušaju STRUČNJAKE već teorije zavjere internet doktora.

No je li tako?

Jesu li karantene, društveno distanciranje, maskiranje, testiranje i cijepljenje uistinu slijedili nauku? Da li su stručnjaci i naučnici jedino glasni po pitanju gore navedenih stvari? U ovom moćnom dokumentarcu čut ćete renomirane naučnike i stručnjake (koji se cenzuriraju i kleveću od mainstream medija, politike i nauke) kako objašnjavaju kako put kojim idemo možda uopće ne “slijedi nauku”. Ne dajte se pokolebati. Imamo NAUKU na svojoj strani.

U dokumentarnom filmu “Slijediti znanost” možete saznati kako su dolaskom “koronavirusa” po prvi puta u historiji nauke i medicine, potpuno zdravi ljudi postali najveća prijetnja po zdravlje, kako nacije, tako i cijeloga čovječanstva, čime su stvoreni preduvjeti i temelji za uvođenje najveće tiranije u nama znanoj historiji.
Govorimo o najvećoj laži ove “pandemije”, asimptomatskim “bolesnicima”, onima koji su prema tvrdnjama korona klike sposobni širiti virus, iako su potpuno zdravi. I tako su zdravi ustvari proglašeni bolesnima, a bolesni, koji su se cijepili eksperimentalnim cjepivima proglašeni su zdravima, iako se mogu zaraziti i širiti zarazu.

Opt In Image
PRIJAVITE SE NA E-BILTEN (BESPLATNO)

...i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte korisne materijale koji mogu dodatno obogatiti vaš život.

⋅ Vaši podaci su sigurni 100%
⋅ Odjaviti se možete u svakom trenutku
⋅ No Spam

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

➤ Pratite objave na Telegramu