Audio knjiga: SIDARTA – HERMAN HESE

Sidarta

Sidarta, prelijepi sin bramana, nezadovoljan duhovnom ispunjenošću koju mu pruža tradicionalna vjera kreće na put traganja za krajnjom istinom i konačnim prosvjetljenjem, ne odustajući od svog životnog cilja i autentičnosti ni po koju cijenu.

U Heseovoj kritici savremene civilizacije i građanskog društva, u njegovom protestu protiv svih oblika totalitarizma, u njegovom neumornom zalaganju za svjetski mir, u odbacivanju svake prinude nad duhovnom slobodom, jednostavan i kreativan život – savremeni čitalac nalazi potvrdu svojih ideala i stremljenja.

Hese piše jednostavno i nadahnuto, iskreno i poetično. On lako i brzo osvaja čitaoce svojom neposrednošću, istinitošću, magičnim prizvukom svojih rečenica i mudrim porukama svog ogromnog životnog iskustva.

Audio knjiga: SIDARTA – HERMAN HESE

Ukoliko čitanje knjiga, citata i afirmacija, doprinose vašem miru, unutrašnjem razvoju, samorazvoju i poželite da pomognete razvoju kanala “Probudjena Svest”, možete poslati donaciju koja je u skladu sa vama na: https://www.paypal.me/probudjenasvest

Preuzmite e-knjigu: AUTORESPONDER – ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE

Pretplatite-se

PRETPLATITE SE NA E-BILTEN

100% BESPLATNO

Primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte korisne, pozitivne, edukativne, motivacione materijale koji mogu obogatiti vaš lični i profesionalni život.

Popunite navedena polja ispod i kliknite na dugme 
DA, ŽELIM SE PRETPLATITI
  • Vaši podaci su sigurni 100%
  • Sa e-mail liste se možete odjaviti u svakom trenutku
  • No Spam

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.