REGISTRUJTE SE

Trenutno imamo više od 300.000 registrovanih članova. Pridružite nam se i vi. Iskoristite ovu fantastičnu poslovnu priliku.

Postanite član SCnet kompanije.

Korak 1 – REGISTRUJTE SE

Registracija je potpuno besplatna.

Samo vam treba:

  • ispravna e-mail adresa,
  • ID broj osobe koja vas je preporučila (moj ID: 24599),
  • ili tačan broj njenog mobilnog telefona (38761081487).

>> Link za registraciju.

Korak 2 – PROUČITE SADRŽAJ OVOG SAJTA

Naš posao nije puno komplikovan, ali nije ni trivijalan. Što prije shvatite suštinu posla, ispravno, to ćete brže napredovati. A to je uglavnom cilj većine ljudi: uraditi najviše moguće za određeno vrijeme koje nam stoji na raspolaganju.

Obratite pažnju na ove dijelove sajta:

Korak 3 – KRENITE DA UKLJUČUJETE LJUDE

Svakoga dana registrujte bar dva vaša poznanika. To naravno nije teško, kada znamo da je registracija besplatna. Potrudite se da im dobro objasnite suštinu.

Uspjeli ste ako vaš poznanik kaže: super, ovo je genijalno, hoću da startujem odmah (pravi start odmah je sa jednom ili više akontacija). Za 25 radnih dana u mjesecu možete registrovati 50 direktnih poznanika.

To se zove dobar start!

Korak 4 – DUPLICIRAJTE SE

Obučavajte svoje prijatelje da rade isto što i vi. Jedino učeći i pomažući njima da rade što ste i vi krenuli, ako ste ispravno krenuli, može da vam obezbijedi sistem poluge koji će multiplicirati vaš rad.

Ako svake sedmice uključite 12 ličnih poznanika, a od njih samo 2 prihvate da rade isto što i vi, za 12 sedmica imaćete 4096 saradnika koji su voljni da rade!

Ako svako od ovih ljudi koji žele da rade uzme samo jednu akontaciju, vaša zarada je (po slobodnoj računici) pola dvosobnog stana u Sarajevu.

Korak 5: NASTAVITE DA ZARAĐUJETE NA VAŠIM SVAKODNEVNIM TROŠKOVIMA

Ne zaboravite da ovaj genijalan sistem omogućava da i najsiromašniji čovjek kupuje jeftinije i zarađuje od svoje potrošnje. Što bolje razvijete svoju mrežu, to ćete veće rezidualne prihode imati kroz dvije ili tri godine.

refik-hrvic
Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić

〉 Telefon: +387 (0)61 081 487
〉 E-mail: info@refikhrvic.net
〉 Skype: prijatelj63

〉〉 Facebook
〉〉 Twitter
〉〉 Google+
〉〉 YouTube