MARKETING ŽAMORA

BLIŽI SE VRIJEME POKLON KALENDARA, UPALJAČA I HEMIJSKIH OLOVAKA

Kraj je godine i počinje sezona dijeljenja raznih reklamnih materijala, ovo je stari trgovački trik koji trgovci i trgovački lanci dobro iskoriste svake godine.

To je takozvani MARKETING ŽAMORA.

Dobijete kalendar i onda sretani idete kući i postavljate ga na zid u dnevnom boravku gdje svi mogu da ga vide. Još se pohvalite komšiji kako je ta i ta firma darežljiva:

“Pogledaj, poklonili mi besplatno kalendar, upaljač i hemijsku olovku.”

A, tamo na kalendaru slika neke polugole žene ili slika nekog pejzaža, zavisno od toga za kakav motiv su se ove godine trgovci opredjelili.

A ispod, iznad ili pored ovih slika se nalazi logo određene firme, broj telefona, adresa web stranice. Isto tako i na upaljaču i na hemijskim olovkama. 

I tako vi sljedećih 365 dana u godini potpuno dobrovoljno, i ono što je najbolje, potpuno besplatno reklamirate neki trgovački lanac i plus cijele godine idete tamo, kupujete i ostavljate vaš novac.

* * * * *

A onda kada kažemo nekome da to isto može raditi putem SCnet sistema na pametniji način i da još za to bude plaćen, da bude plaćen za svoju lojalnost, reklamu i preporuku, eh to onda već zvuči sumnjivo, nerazumno, nerealno…

Razmišljajte kao vlasnik trgovine a ne kao običan kupac.

Zarađujte od vaše svakodnevne potrošnje i od potrošnje vaše vlastite mreže potrošača koju možete graditi kao poslovni partneri SCnet kompanije.

Nema potrebe da izmišljate toplu vodu, koristite već provjeren sistem kojeg trgovci primjenjuju godinama. Svaki trgovac gradi svoju mrežu i bazu lojalnih kupaca koji se kod njega vraćaju iznova i iznova.

Bez ove mreže, svaki trgovac bi vrlo brzo mogao da zaključa vrata svojih trgovina i da proglasi bankrot.

Zašto i vi ne biste iskoristili isti ovaj princip?  

Zašto i vi ne biste gradili vašu mrežu lojalnih kupaca, a da pri tome ne morate ulagati vaše vrijeme i novac u zakup poslovnog prostora, otvaranje trgovine, nabavku robe, pronalaženje zaposlenika…

Zašto ne biste kupovali tamo gdje vas plaćaju za to?

Postoji već gotov sistem, vi samo treba da ga počnete koristiti. Radite pametno a ne naporno.

Saznajte na ovom linku kako možete postati poslovni partneri trgovačkog lanca Robot i zarađivati od svakodnevne potrošnje.

Registrujte se i postanite član > SCnet kompanije (ID broj: 24599).
Uključite se na SCnet program > online edukacije.

refik-hrvic
Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić

〉 Telefon: +387 (0)61 081 487
〉 E-mail: info@refikhrvic.net
〉 Skype: prijatelj63

〉〉 Facebook
〉〉 Twitter
〉〉 Google+
〉〉 YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.