Andreas-Kalcker

Biofizičar Andreas Kalcker razvio je 100% učinkovit lijek za COVIDa-19 i sve njegove varijacije. On je istraživao supstancu koja se zove klor-dioksid više od 13 godina. NASA je 1987. ovu tvar označila kao “Univerzalni protuotrov”. Ovaj tretman je prvo koristila vojska, policija i političari u Boliviji za liječenje COVIDa-19, i svi su se oporavili za četiri dana. Tada je usvojen zakon kojim je ovaj tretman dozvoljen za korištenje u cijeloj državi. Kao rezultat toga, stopa od 100 smrtnih slučajeva dnevno pala je na gotovo nulu. Kliničko ispitivanje tada je potvrdilo djelotvornost ovog lijeka protiv COVIDa-19.

Andreas Kalcker je biofizičar i istraživač njemačkog porijekla koji je veći dio svog života proveo u Španiji, a dugi niz godina boravi u Švicarskoj, gdje je istražio i registrovao nekoliko međunarodnih patenata koji se bave terapijskom primjenom klor-dioksida za hipoksiju, za upale, infekcije, sepsu i Sars-Cov2-Coronavirus. 

Sada više od 5.000 liječnika u 25 država koristi klor-dioksid (ili ukratko CDS) za spašavanje života.

Andreas Kalcker je, međutim, doživio nešto zapanjujuće: onog trenutka kada je postalo poznato da njegov tretman liječi ljude od Covida, bio je masovno cenzuriran. Sve njegove stranice na društvenim mrežama su uklonjene, njegov znanstveni račun na ResearchGate.net je izbrisan, njegova knjiga je uklonjena s Amazona, a on je oklevetan po cijelom internetu. Očigledno je da se ovaj lijek za Covid mora sakriti po svaku cijenu.

Saznajte o klor-dioksidu – univerzalnom protuotrovu – i otkrijte ZAŠTO je Andreas Kalcker cenzuriran u sljedećem videu:


KLINIČKO ISPITIVANJE POTVRĐUJE UČINKOVITOST CDS-a

Klinička studija pokazala je da je klor-dioksid učinkovit kod pacijenata liječenih oralnim ClO2, te da njegova upotreba u pandemiji COVID-19 postaje i pozicionira se kao velika nada za kontrolu pandemije, na osnovu znanstvenih osnova otkrivenih u prethodnim istraživanjima. Naučno je dokazano da CDS spašava živote!

Pokazalo se da je klor-dioksid koristan u liječenju COVID-19, čineći negativnim RT-PCR 7 dana kod 100% pacijenata koji su ga uzimali tokom kliničke studije, brzo ublažavajući njihove simptome povezane s ovom bolešću i značajno smanjujući laboratorijske parametre na normalu u razmaku od 14 do 21-og dana.

Vrlo zadovoljavajući rezultati prve multicentrične kliničke studije na ljudima o učinkovitosti klor-dioksida (ClO2) kao CDS-a u liječenju COVID-19 uspješno su objavljeni u naučnom časopisu Journal of Molecular and Genetic Medicine (ISSN: 1747- 0862).

↓ ↓ ↓ ↓

PREUZMITE KLINIČKU STUDIJU U PDF-u


KAKO SE PRAVI KLOR-DIOKSID

Ovaj video objašnjava kako možete lako napraviti vlastiti klor-dioksid. Također možete vidjeti protokole, preuzeti kurs ili kupiti knjige koje poučavaju upotrebu CDS-a.

PROTOKOLI        KURS      KNJIGE


UNIVERZALNI PROTUOTROV

Nauka i priča o klor-dioksidu

NASA ga je 1987. proglasila univerzalnim protuotrovom. Od tada su se hiljade osoba oporavile od različitih bolesti koristeći ovu tvar, a sada mnogi liječnici i znanstvenici kažu da je snažno učinkovit za mnoge primjene. Dokumentarac u nastavku istražuje povijest, sigurnost i djelotvornost univerzalnog protuotrova i prikazuje razgovore s liječnicima i ljudima koji su ga koristili.


REFERNTNI VODIČ

Prvi dio ovog referentnog vodiča osmišljen je tako da vam omogući brz pristup svim informacijama koje su predstavljene u dokumentarcu “Univerzalni protuotrov“. To uključuje scenarij dokumentarca i reference date u cijelom scenariju. Ovo će omogućiti gledatelju da brzo potraži sve reference kako se dokumentarni film bude odvijao.

Drugi dio ovog referentnog vodiča pruža čitatelju veze i citate za sva istraživanja koja su otkrivena tokom dvogodišnje istrage o CDS-u.

↓  ↓  ↓  ↓

PREUZMITE REFERENTNI VODIČ


Izvori informacija:

Biophysicist Andreas Kalcker: Chlorine Dioxide is a 100% effective cure for covid

Svi navedeni podaci su informativnog karaktera.

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

➤ Pratite objave na Telegramu