PROMIJENITE MISLI – PROMIJENITE ŽIVOT

PROMIJENITE MISLI – PROMIJENITE ŽIVOT

(ŽIVJETI MUDROST TAOA)

– DR. VEJN V. DAJER

Autor više svjetskih bestselera s područja samorazvoja, dr. Wayne W. Dyer, osvrnuo se u ovoj izvanrednoj knjizi na stotine prijevoda Tao Te Chinga te napisao 81 upečatljiv esej o tome kako primjeniti drevnu Lao-tzuovu mudrost na današnji savremeni svijet. Svako poglavlje je zamišljeno s ciljem da se Tao, ili „Veliki put” danas doista i živi.

PROMIJENITE MISLI - PROMIJENITE ŽIVOT (ŽIVJETI MUDROST TAOA)
PROMIJENITE MISLI – PROMIJENITE ŽIVOT (ŽIVJETI MUDROST TAOA)

“Promijenite misli – promijenite život”, konačni je proizvod mog jednogodišnjeg istraživačkog puta, kontemplacije i primjene “Tao Te Chinga”, knjige mudrosti koja je prevođena više od bilo kojeg naslova na svijetu, uz iznimku “Biblije”. Mnogi učenjaci taj kineski klasik smatraju sveukupnom raspravom na temu prirode postojanja, te je on i dalje vrijedan izvor za postizanje načina života koji jamči cjelovitost, radost, mir i ravnotežu.

U manje od 100 kratkih odlomaka „Tao Te Ching”, opisuje način života koji je uravnotežen, moralan i duhovan i koji vrijedi za sve aspekte života na Zemlji.

Čitajući „Promijenite misli – promijenite život”, otkrit ćete svoj put kroz Lao-tzuovu mističnu i praktičnu filozofiju, kao i sreću izazvanu njenom primjenom u svom životu u današnjem suvremenom svijetu.

Ipak, pouke i istine Taoa moraju se otkrivati i primjenjivati individualno. Tako možete doći do silnog razmišljanja o vlastitom biću. Da, vi ste Tao na djelu. Vaše je biće nastalo iz nepostojanja i vratit će se u nepostojanje. Stoga, zbog maksimalnog uživanja i koristi učinite čitanje ove knjige osobnim putovanjem.

Prvo proučite jedan odlomak ,,Tao Te Chinga” i esej koji slijedi. Zatim provedite neko vrijeme primjenjujući ga, mijenjajući način na koji ste uvjetovani misliti, dopuštajući sebi otvoriti se novom načinu konceptualizacije tih ideja. Konačno, individualizirajte pjesmu pisanjem, zapisivanjem, crtanjem ili izražavanjem sebe na bilo koji način kojemu težite. Na iduću pjesmu prijeđite ritmom koji odgovara vašoj prirodi.

– Dr. Vejn Dajer

PROMIJENITE MISLI – PROMIJENITE ŽIVOT

(ŽIVJETI MUDROST TAOA)

– DR. VEJN V. DAJER

- ŽIVJETI SAVIJAJUĆI SE

- ŽIVJETI IZNAD POJAVNOSTI

- ŽIVJETI MIRNO

- ŽIVJETI TAJNU

- ŽIVJETI ZADOVOLJNO

- ŽIVJETI BEZ LJUTNJE


Izvor: YT kanal – RADOST ŽIVLJENJA 

Ukoliko čitanje knjiga, citata i afirmacija, doprinose vašem miru, unutrašnjem razvoju, samorazvoju i poželite da pomognete razvoju ovog kanala, možete poslati donaciju koja je u skladu sa vama na: https://www.paypal.me/probudjenasvest

Također, ako želite pomoći razvoju kanala, pretplatite se na njega.


Svidio vam se ovaj članak? Učinite uslugu vašim prijateljima, podijelite članak sa njima putem društvenih mreža.

Opt In Image
PRIJAVITE SE NA E-BILTEN (BESPLATNO)

...i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte korisne, pozitivne, edukativne, motivacione materijale koji mogu obogatiti vaš lični i profesionalni život.

  • Vaši podaci su sigurni 100%
  • Odjaviti se možete u svakom trenutku
  • No Spam

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić


Facebook | Twitter | YouTube | Pinterest | LinkedIn

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

➤ Pratite objave na Telegramu