Prof. dr. Stefan Hockertz

Prof. dr. Stefan Hockertz (rođen 1960. godine u Hannoveru) je jedan od vodećih njemačkih toksikologa i imunologa, te naučnik i preduzetnik.

1999. godine završio je habilitaciju na Univerzitetu u Hamburgu za predmete – toksikologija i farmakologija, te bio profesor molekularne imunotoksikologije na Univerzitetskoj bolnici Hamburg-Eppendorf. Danas radi kao upravljački preduzetnik u jednom od vodećih konzaltinga za toksikološku i farmakološku tehnologiju u Evropi.

Novinar: Smije li se, s vašeg gledišta, u znanju o akutnim i neznanju o budućim nuspojavama, čiste savjesti uopšte širiti taj slogan: “Vakcinacija je sigurna i štiti”?

Doktor Hockertz: Taj slogan je čista laž! Ova vakcinacija nije sigurna a i vrijeme vakcinacije je fatalno! U svakom udžbeniku imunologije (ja sam prije svega imunolog) naći ćete na prvih 20 stranica vrlo jasnu uputu o temi vakcinacije: “Ne vakciniši nikada za vrijeme pandemije!”

U trenutku kada politika počne da utiče na nauku, potpuno smo izvan etičkih pitanja. To su sve političke odluke. A to vidimo i u njemačkoj politici kada slušamo gospođu Merkel na saveznoj konferenciji za štampu – zašto donosi koje odluke, onda to više nema naučnu pozadinu, već su to političke odluke.

Izvor videa s prijevodom: https://odysee.com

Ovom prilikom posebno se zhvaljujem The Coon kanalu na prijevodu videa.


Prvi dio dokumentarca (Corona – u potrazi za istinom):

Drugi dio dokumentarca (Corona – u potrazi za istinom):


Opt In Image
PRIJAVITE SE NA E-BILTEN (BESPLATNO)

...i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte korisne materijale koji mogu dodatno obogatiti vaš život.

⋅ Vaši podaci su sigurni 100%
⋅ Odjaviti se možete u svakom trenutku
⋅ No Spam

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić

One thought on “[VIDEO] Prof. dr. Stefan Hockertz – Slogan „Vakcinacija je sigurna i štiti“ je čista laž!”

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

➤ Pratite objave na Telegramu