Dr. Nikola Čanak

Prof. dr. Nikola Čanak (Dr. Nik) se školovao u Novom Sadu i Berkliju a usavršavao se na vodećim institucijama u Evropi.

Doktorat je radio na univerzitetima u SAD-u (Stanford i Kornel), a u dva navrata je bio stipendista Fulbrajtove fondacije.

Osnivač je obrazovnog centra za permanentnu edukaciju “NTC” u Novom Sadu, profesor Univerziteta u Beogradu i Novom Sadu.

Dr. Nik je radio u 52 države svijeta, poznati motivator, predavač, doktor medicinskih nauka, profesor komunikologije, majstor džudo borilačke vještine, instruktor klizanja, stipednista Fulbrajtove fondacije, autor 13 knjiga iz komunikologije, Mrežnog Marketinga, psihologije uspjeha.

Neposredan, samouvjeren, hiperaktivan – profesor dr. Nikola Čanak je mnogima uzor za sretan i svrsishodan život. Medicinu je završio jer je htio da bude doktor Kilder (junak poznate istoimene TV serije iz šezdesetih godina prošlog vijeka). Nakon 25 godina, početkom 90-ih, u jednom danu je izašao iz struke i otvorio prostor za nova zanimanja: počeo je da se bavi primjenjenom psihologijom i motivacijom.

Sada drži treninge i predavanja kojima nekada prisustvuje i po nekoliko hiljada ljudi.

Tvorac je cjelovitog sistema kojeg je nazvao “Total quality of life”, majstor je nekoliko borilačkih vještina, oženjen je i otac je sedmoro djece. Živi u Kaću, selu kraj Novog Sada, zato što su supruga i on željeli da žive mirno, a da im je urbano dovoljno blizu. Svaki put kada se vraća kući, Nikola ima onu finu drhtavicu koju izaziva radost života u velikoj, dinamičnoj, kreativnoj porodici.

Opt In Image
PRIJAVITE SE NA E-BILTEN (BESPLATNO)

...i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte korisne materijale koji mogu dodatno obogatiti vaš život.

⋅ Vaši podaci su sigurni 100%
⋅ Odjaviti se možete u svakom trenutku
⋅ No Spam

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić