Pogledaj-u-nebo

Pogledaj-u-nebo

Koja je opcija života za tebe najbolja? Gdje se najčešće vidiš i zamišljaš?

U kakvim aktivnostima počinješ osjećati one najdublje osjećaje? Razmisli ponekad malo o tome jer to ima moć učiniti tvoj život sretnim i ispunjenim ili s druge strane promašenim. Izabireš li ono što izabiru i drugi? Bilo da se radi o mjestima izlazaka, stvarima koje gomilaš, obrascima ponašanja ili nečemu stotom. Nemoj da te drugi uče što trebaš izabrati? Sigurno ćeš pogriješiti. Izaberi ono što ti srce kaže.

Kažu ljudi da je najbolje vrijeme bilo ono vrijeme kada si bio mlad, najbolje je vrijeme kada si vjerovao u sebe, kada si svome srcu dopuštao da donosi odluke koje su utjecale na ostatak tvoga života ne zanemarujući ono što je tvoj razum govorio. Najbolje je vrijeme kada si sebi davao šanse i kada probleme s ljudima nisi uzimao tako dramatično već ih gledao kao trenutnu krizu koja će brzo proći kada se malo udaljite i razmislite o svemu što je bilo i shvatite gdje ste pogriješili.

Ne boj se povremeno pogledati u nebo, to je najbolji način da pročistiš sebe od iluzija koliko si velik i nezamjenjiv. Pogledaj povremeno u nebo da shvatiš da tvoja bol nije najveća i da tvoja patnja nije vječna. Sve će proći i tvoji lijepi odnosi i tvoji burni odnosi. Proći će ono u čemu si uživao i ono u čemu si patio. Nauči da je to svakodnevni dio puta i onda kada poslušaš svoje srce i onda kada radiš protiv njega. To je znak da si živ.

Zato razmisli koja je opcija života za tebe najbolja i živi ovo malo života u toj najboljoj opciji. Čemu da još dodatno sebe kažnjavaš nečim što ne voliš i što ti je mučno. Istina je da nikada nećeš sebi reći da je to što si izabrao kazna, ali ćeš se žaliti na svoje izbore, ubijati negativnim mislima, tražiti nešto drugo, što ti u konačnici dođe na isto. Svijet nudi oko tebe bezbroj različitih opcija, nemoj se zadovoljiti onom prvom, razmisli i izaberi onu koja je za tebe najbolja.

Preuzmite e-knjigu AUTORESPONDER – ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE

Ako želite da saznate kako ovaj alat može unaprijediti vaš posao, predlažem da preuzmete e-knjigu AUTORESPONDER JE ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE.

Preuzmite e-knjigu VODIČ KROZ SCNET BIZNIS

Ukoliko tražite priliku da dodatno zaradite i dopunite vaš kućni budžet, predlažem da preuzmete e-knjigu VODIČ KROZ SCNET BIZNIS i informišete se o ovoj poslovnoj prilici. 

Povežimo se i putem društvenih mreža:

Pretplatite se na moj YouTube kanal.

Opt In Image
PRIJAVITE SE NA E-BILTEN OVOG SAJTA

i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte
korisne materijale koji mogu dodatno obogatiti vaš život.

  • Vaši podaci su sigurni 100%
  • Bez spamovanja
  • Uvijek se možete odjaviti

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

➤ Pratite objave na Telegramu