Vrlo dirljivo izlaganje američke doktorice, koja se preko 25 godina bavi razvojem i istraživanjem cjepiva, u vezi s eksperimentisanjem novim cjepivima protiv COVIDA-19 na djeci.

Prisjetimo se, nedavno smo objavili i članak u kojem je potvrđena smrt dvogodišnjeg djeteta koje je bilo u skupini djece na kojima se provodilo testiranje Pfizerovog/BionTech cjepiva protiv COVIDA-19. Koliko je besmisleno uopće raditi kampanju masovnog cijepljenja sada kada postoje kvalitetni lijekovi već smo govorili ovdje, a pogotovo kampanju cijepljenja mlađe populacije.

VIDEO: Pogledajte me u oči! I recite mi! To je GENOCID!

Izvor: Dokumentarac

Tekst Hipokratove zakletve:

“U trenutku kad stupam među članove liječničke profesije svečano obećavam da ću svoj život staviti u službu humanosti. Prema svojim učiteljima sačuvat ću dužnu zahvalnost i poštovanje. Svoj poziv obavljat ću savjesno i dostojanstveno. Najveća briga će mi biti zdravlje mog bolesnika. Poštivaću tajne onoga ko mi se povjeri. Održavat ću svim svojim silama čast i plemenite tradicije liječničkog zvanja. Moje kolege bit će mi braća. U obavljanju dužnosti prema bolesniku neće na mene uticati nikakvi obziri, vjera, nacionalnost, rasa, politička ili klasna pripadnost. Apsolutno ću poštivati ljudski život od samog početka. Niti pod prijetnjom neću dopustiti da se iskoriste moja medicinska znanja u onom što je suprotno zakonima humanosti. Ovo obećavam svečano, slobodnom voljom pozivajući se na svoju čast.”

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.