pocelo-je-povlacenje-njemacki-ministar-zdravlja-priznao-da-su-zatvaranja-bila-greska

POČELO JE POVLAČENJE! Njemački ministar zdravlja priznao je da su zatvaranja bila GREŠKA

Da je počelo povlačenje onih koji su sprovodili covid histeriju nad građanima širom svijeta postaje sve vidljivije u posljednjih nekoliko dana a najviše nakon pisanja poznatog časopisa The Atlantic u kojem je naglašena potreba za amnestiranjem onih koji su širili paniku za vrijeme COVID-a 19. 

U duhu “amnestiranja” podrazumijeva se opraštanje novinarima, stručnjacima i političarima koji su širili paniku i ugrožavali javnost kao i pojedince a dokaz da se ide u smjeru amnestiranja je posljednja objava u nizu ministra zdravlja Njemačke Karla Lauterbaha.

On je na tviteru citirao najnoviju nemačku studiju o uticaju COVID-a na pojedince i širenje takozvanog virusa gdje je citirao da djeca iz predškolskih ustanova ne bi trebalo da budu zatvorena tj. da je zatvaranje školi bila greška.

Nove studije iz Njemačke pokazuju da su djeca iz vrtića malo doprinijela širenju COVID-a, rekao je njemački ministar zdravlja Lauterbah, pozivajući se na istraživanje koje sponzorira ministarstvo.

“Rezultate studije moramo predstaviti onakvima kakvim jesu. Pogriješili smo u vezi sa zatvaranjem obdaništa tokom pandemije korone. Djeca u obdaništu nisu bila „širitelj“ pandemije, zatvaranje se neće ponoviti.”

Ovo je samo početak povlačenja, sigurno ćemo mi kao i vi zajedno sa nama biti svjedoci priznavanja greški kroz narativ pomirenja i opraštanja.

Da li ste spremni da oprostite i zaboravite?

Izvor: https://nultatacka.rs/pocelo-je-povlacenje-nemacki-ministar-zdravlja/


ASHWAGANDA (AŠVAGANDA) – Najjače PRIRODNO SREDSTVO za STRES, ANKSIOZNOST I DEPRESIJU

Ashwagandha je prirodno sredstvo za smanjenje stresa i anksioznosti i sigurno se koristi od drevnih vremena. Korištenjem Dr Gabriel`s Ashwagande bezbrižno se vratite svojim svakodnevnim aktivnostima, naspavani, bez osjećaja tjeskobe i stresa.

Na osnovi urađenih istraživanja Ashwagandha može pomoći kod:

 • UBLAŽAVANJA STRESA I TJESKOBE
 • POBOLJŠAVANJA KVALITETE SNA
 • SNIŽAVANJA ŠEĆERA U KRVI
 • POVEĆAVANJA MIŠIĆNE SNAGE
 • POVEĆAVANJA SEKSUALNE ŽELJE
 • POVEĆAVANJA PLODNOSTI I RAZINE TESTOSTERONA KOD MUŠKARACA
 • IZOŠTRAVANJA FOKUSA I PAMĆENJA

Bez GMO✔️ Bez glutena✔️ Bez umjetnih sastojaka✔️ Bez soje✔️

Dr Gabriel`s Ashwagandha  – dolazi u formi vegetarijanskih kapsula (Ashwagandha 3000mg/kapsuli) u praktičnom pakovanju od 60 komada po PROMO cijeni od 27,50 KM.

✔ Način uzimanja: 1 kapsula dnevno

Kupovinom 2 ili više proizvoda u jednoj narudžbi POKLON jedan Preparat za Kožna Stanja u vrijednosti od 14,00KM.

100% GARANCIJA POVRATA NOVCA NA SVE PRODUKTE.

✔ Upozorenja:

Samo za odrasle iznad 18 godina. Ne uzimati ako ste trudnica ili dojilja. Ne uzimati ako bolujete od auto-imunih bolesti. Ako uzimate lijekove, ili bolujete od bilo koje bolesti, konzultirajte se sa svojim doktorom prije uzimanja. Ne uzimati ako ste alergični na sastojke. Držite van dohvata djece.

Pogledajte video: Najjači PRIRODNI LIJEK za STRES, ANKSIOZNOST I DEPRESIJU

Za narudžbu potrebno je da pošaljete podatke putem kontakt obrazca ispod:

 • Ime i prezime✔️
 • Adresa✔️
 • Broj telefona✔️
 • Naziv proizvoda ✔️
 • Troškovi poštarine iznose 7,00 KM 
 • Vršimo dostavu za cijelu BiH u roku 24/48h nakon narudžbe!