sladoljev-srećko-imunolog-dr-sc-pobačaji

Na posljedice primitka mRNK cjepiva upozorio sam mnogo prije objave radosne vijesti ukazanja “božićnog darka narodima” te 2020. godine. “Vidio” sam jasno što će se desiti, zašto i kako! U detalje!

Upozoravao sam da su “Beroš-Plenković” domaća maltretiranja maskama, testiranjima i mjerama – samo domaća zadaća općeg luđačkog plana zastrašivanja da se to uspješno provede. Koliko se sjećam, i Miletić i Lauc, u ovoj “kuhinji” još su bili “mali od kužine”

Na intervju za Glas Istre koji je nakon mojih brojnih apela na društvenim mrežama objavljen početkom prosinca 2020., pristao sam uz uvjet da neće biti skraćivan i uz svečano obećanje urednika da će svima biti i dostupan, a ne samo u Istri. “Preveslali” su me. Pristup čitanju putem interneta uvjetovali su pretplatom na tiskano izdanje….

…… “Najmanje je pet vrsti ugroza po zdravlja nakon primitka cjepiva i sve su po život opasne. U opasnosti smo zbog “toksičnog” imunološkog odgovora (1), toksičnog djelovanja produkata cjepiva na krvožilni (2) i reproduktivni sustav žena (3), “toksične” aktivacije unutarnjeg puta koagulacije (4) te mutagenog djelovanja (5). Ukratko ću ih opisati.

Imunološke štete su dvojake. Kovid protutijela demonstriraju rijedak i slabo poznat ADE fenomen (engl. Antibody Dependent Enhancement) koji radi suprotno nego se od protutijela očekuje: umjesto da viruse neutraliziraju, ona pomažu inficirati stanice! ADE fenomen je objašnjenje za eksplozije novozaraženih nakon cijepnih kampanja! Obolijevali su cijepljeni!

mRNK cjepivom “inficirane” stanice neće samo proizvoditi spike proteine, već će ih, kako to stanice inače rade kad nešto proizvode (!), jednim dijelom procesuirati i prikladno prezentirati na površini radi imunološke provjere izvornosti, provjere vlastitosti (imunološki nadzor, engl. Immunological survaillance). Sve stanice s jezgrom programirane su ovo činiti. A spike proteini nisu “vlastiti” proizvodi. U slučaju da su u cirkulaciji već prisutna anti-spike protutijela (npr. zbog primitka prve doze), tada će takve stanice biti napadnute! Govorimo o fenomenu “druge doze” (moja terminologija!) kada tijelo nakon cijepljenja zakratko postaje gigantski strani transplantat!

Posebno su opasne štete koje cjepivo čini krvožilnom sustavu. Krvožilje je gigantski ustroj čija ukupna dužina kod odrasle osobe doseže i 100.000 km! Produkti cijepljenja, spike proteini, “napadaju” krvožilje ondje gdje žilama teče oksigenirana krv, a to su venske žile plućnog i arterijske žile sistemskog optoka. Karakteristika ovih žila je da imaju mišićne ovoje kako bi mišićnim radom pomogle srcu u izvlačenju krvi iz kapilara pluća (1), odnosno utiskivanju krvi u kapilare udova i organa (namjerno nisam upotrijebio riječ protok!). Općenito da bi radili, mišići moraju primiti neku podražaj (transmiter). Kod tjelesne muskulature to rade živčani završeci. Za krvne žile to ne bi bilo racionalno.

Umjesto “polaganja” tisuća kilometara živaca kako bi krvožilje funkcioniralo, priroda je dala “genijalno” rješenje. Ponudila je žilama tekući “neurotransmiter”. Transmitersku supstancu u inaktivnom obliku u krv izlučuje jetra. U kontaktu s ACE enzimima (engl. Angitenzine Converting Enzyme) koji se nalaze na stijenkama navedenih krvnih žila, inaktivni žilni transmiter prelazi u aktivni oblik (angiotenzin) koji onda podražuje muskulaturu krvnih žila!

Međutim, ovaj važan proces u većoj ili manjoj mjeri blokirati će produkti mRNK cjepiva iz razloga što su spike proteini ljudskom manipulacijom nadograđeni “anti-ACE” tvorbama. Anti-ACE tvorbe vezati će se na ACE žila i sustav pada jer se ne može sintetizirati “tekući transmiter”! Zbog ovoga nastaju problemi koji opterećuju srce što je dobro opisano i dokumentirano. Posebno kod sportaša.

Stvaranje kompleksa (ACE + anti-ACE) na krvnim žilama, osim što kompromitira mišićni rad, stvara i dodatni problem: ACE determinante krvnih žila postaju metom posredstvom cjepiva stvorenih anti-ACE (spike) protutijela! Krvne žile na tim mjestima bivaju napadnute i FIZIČKI oštećene. Iz oštećenih stanica zatim se izlučuju faktori zgrušavanja koji u kombinaciji s onima u krvotoku, na tim mjestima počinju stvarati mikrougruške! Obzirom da su stijenke žila načičkane ACE receptorima, posljedično mogu nastati stotine oštećenja sa stotinama mikrougrušaka koji se stapaju u jedinstvene, do sada nikad viđene, i po metar dugačke megaugruške koji zapunjaju žile cijelom dužinom!

Interakcija cjepiva s reproduktivnim ustrojem pogađa isključivo žene. Naime, osim što su “nagrđeni” s anti-ACE tvorbama, ideolozi plana depopulacije, cjepiva su spikeove opremili i sa sincitinu-sličnim tvorbama kako bi isprovocirali stvaranje anti-sincitin protutijela! Sincitin je hormon koji u trudnoći pomaže razvoju placente. Zbog takvih protutijela, placenta se neće razviti i plod će odumrijeti. Pobačaji cijepljenih žena danas su “normalna” pojava.

sladoljev-srećko-imunolog-dr-sc-pobačaji

Kasne cjepogene štete nastaju mutagenim djelovanjem. Sredinom 2021. objavljena su otkrića da cjepivo blokira rad SOS sustava enzima za popravke grešaka pri kopiranju DNK. Iako recenzirani i objavljeni, radovi su kasnije povučeni bez obrazloženja. Ako SOS ne funkcionira, greške kopiranja naslijednog materijala će se višestruko povećati što će rezultirati povećanim brojem tumora u ljudi. Baš to se i događa u post-kovid svijetu.”

(Iz: S. Sladoljev: “Rizici prijenosa rezidua mRNK cjepiva i njihovih”spike” produkata transfuzijom krvi cijepljenih darivatelja” (kratko priopćenje), Simpozij Hrvatskog društva primarne zdravstvene zaštite, Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatske udruge ugovornih ordinacija, Vukovar, 18.11.2022.)

Na kraju prenosim djelić “smrtonosnog mozaika” u realnom vremenu potaknut sinoćnjim razgovorom s dr Ivanom Pavić, sudionicom nedavnog saborskog Okruglog stola u organizaciji Marina Miletića. Kako zbrinjavaju INAu i HEP, tako “zbrinjavaju” i hrvatsku demografiju….

“Srećko, ispod toga ti je graf perinatalne smrti; znači od 22. tjedna trudnoće do 7 dana nakon poroda, i to kod mene u bolnici. Dakle, metodologija prikupljanja podataka je uvijek ista. U 2020. i 2021. još je sve nekako kako je i prijašnjih godina, a onda 2022. skače jako, a 2023. je katastrofa. 2023. je gotovo dosegla cijelu 2022. na polovici godine (?!).”