JOŠ JEDNA “TORIJA ZAVJERE” POSTAJE STVARNOST

Pojava kriptovaluta poput bitcoina potaknula je proteklih godina velike promjene u financijskom svijetu. Tragom tih privatnih pothvata, središnje banke u svijetu ubrzale su planove za uvođenje nacionalnih digitalnih valuta. Centralni bankari uz potporu vlasti u Švedskoj, Ujedinjenoj Kraljevini i Europskoj uniji najavili su uvođenje digitalne krune, funte i eura, koji bi istisnuli iz upotrebe papirnate novčanice i kovanice. Prema zamisli, sve bi se moglo plaćati putem aplikacija na kompjutoru, mobitelu ili kreditnim karticama.

U pripremama je najdalje otišla Kina, koja digitalnu nacionalnu valutu već eksperimentalno primjenjuje u Shenzenu i još nekoliko velegradova. Simboličnu međunarodnu probu Peking planira za Zimske olimpijske igre u veljači iduće godine, kada vlasti kane sportašima iz cijelog svijeta dodijeliti stanovitu svotu digitalnih juana za podmirenje njihovih troškova. Virtualnu nacionalnu valutu među prvima su lansirali Bahami, a nazivaju je »pješčani dolar«. Mogućnost uvođenja digitalnog dolara razmatraju američke vlasti, a o tom potezu razmišlja još 60 država.

Predsjednica Europske središnje banke (ESB) Christine Lagarde izjavila je da bi Europska unija mogla digitalni euro dobiti do 2025. godine, pod uvjetom da ta zamisao najprije dobije potporu članica eurozone koje imaju svoje predstavnike u upravnom tijelu ESB-a, piše novi list.

______________

I tako još jedna teorija zavjere, postaje stvarnost, digitalna valuta kao jedan od glavnih stupova totalitarnog novog svjetskog poretka, je tu.

Od samih početaka ove stranice pisali smo kako je jedan od glavnih ciljeva globalista uvođenje takozvane digitalne valute, valute novog svjetskog totalitarnog poretka, i upozoravali smo da je Bitcoin, koji je definitivno digitalna valuta tu kako bi probila led i, pričom o neovisnoj valuti od banaka i vlasti, omekšala i pripremila ljude na uvođenje digitalne valute.

Ako je dosadašnja valuta prevara, što znamo da jest, jer se jednostavno štampa iz ničega, koja li je tek digitalna valuta prevara. Do sada je nekolicina ljudi štampala novac, a sada će ga jednostavno upisati ili izbrisati sa zaslona računala/računa.

Digitalne identifikacije su tu, dolaze u obliku imunitetnih putovnica, digitalna valuta koliko vidimo je isto tu, dolazi u obliku borbe protiv kriminala, iako je uvode najveći svjetski kriminalci i ubojice, što znači da smo samo jedan korak od najave i uvođenja mikročipova, kao revolucionarnog tehnološkog rješenja koje će služiti kao identifikacija i sredstvo plaćanja, na što upozoravamo već godinama.

Da li ste svjesni što se događa?

Citirat ću Nicholasa Rockefellera:

“Konačan cilj je da u sve ljude svijeta ugradimo čipove i da ti čipovi sadrže informacije o svom njihovom novcu i o svemu ostalom. I onda ako itko bude htio da se buni protiv onoga što radimo ili da nam se suprotstavi, samo mu isključimo čip .”

Zapad se pretvara u komunističku tehnokratsku Kinu, dok je ljudima jedina briga da li će ove godine moći na more.

Izvor: Transformacija svijesti

Preuzmite e-knjigu: AUTORESPONDER – ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE

Ako želite da saznate kako ovaj alat može unaprijediti vaš posao, → preuzmite e-knjigu.

Posjetite stranice:

BIBLIOTEKA

INTERNET MARKETING

NETWORK MARKETING

POSLOVNA PRILIKA

Kontakt:

Kontakt

Povežimo se putem društvenih mreža:

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn

YouTube

Opt In Image
PRIJAVITE SE NA E-BILTEN (BESPLATNO)

...i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte korisne, pozitivne, edukativne, motivacione materijale koji mogu obogatiti vaš lični i profesionalni život.

  • Vaši podaci su sigurni 100%
  • Odjaviti se možete u svakom trenutku
  • No Spam

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić


Facebook | Twitter | YouTube | Pinterest | LinkedIn

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.