VIDEO: ODŠTETA OD C-VAKCINE

Dr. Semir Osmanagić

Napomena:

Vlasnik i administrator ovog sajta ne mora se nužno slagati sa izjavama svih aktera u video zapisima i materijalima koji se dijele putem ove stranice. Međutim, s obzirom na to da se drugačije mišljenje i drugačiji stavovi o ovoj C-p(L)andemiji sistematski blokiraju na internetu (posebno na društvenim mrežama), ovo je skroman doprinos ovog sajta da se čuje glas i onih koji misle drugačije u odnosu na narativ koji se širi i prezentuje javnosti od strane mejnstrim medija i tzv. struke.


“Ne slažem se s onim što govoriš, ali branit ću do smrti tvoje pravo da to kažeš.”
– Beatrice Evelyn Hall (opisujući Voltairea)


“Mi vjerujemo da cijelo opravdanje slobode govora i medija, cijeli naš sistem, počiva na nadi da će ljudi najbolje biti u stanju razlikovati istinu od obmane ako imaju priliku čuti niz različitih mišljenja… Zato hajde da omogućimo sukob mišljenja. Neka se različita uvjerenja sukobljavaju na slobodnom tržištu ideja. Ali nemojmo dozvoliti monopol niti subvencioniranje jednog brenda ideja u odnosu na druge.”
– Milton Friedman, ekonomista, nobelovac


“Ako sloboda išta znači, onda je to pravo da kažeš ljudima ono što ne žele čuti.”
– George Orwell, pisac


“Ako želiš znati ko tobom vlada, samo pogledaj koga ne smiješ kritikovati.”
– Voltaire, historičar i filozof


“Goebbels je bio pobornik slobode govora za mišljenja koja su mu se sviđala. Takav je bio i Staljin. Ako ste uistinu za slobodu govora, onda trebate biti pobornici slobode govora baš za ona mišljenja koja prezirete. U suprotnom, niste pobornici slobode govora.”
– Noam Chomsky, lingvista i teoretičar

Opt In Image
PRIJAVITE SE NA E-BILTEN (BESPLATNO)

...i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte korisne, pozitivne, edukativne, motivacione materijale koji mogu obogatiti vaš lični i profesionalni život.

  • Vaši podaci su sigurni 100%
  • Odjaviti se možete u svakom trenutku
  • No Spam

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić


Facebook | Twitter | YouTube | Pinterest | LinkedIn

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

➤ Pratite objave na Telegramu