nesposobne-zapadne-nacije-prizivaju-nuklearni-napad-rusije

Kao što čitaoci ovog sajta dobro znaju, nesposobni, samoubilački lideri SAD-a i NATO-a slijede globalističke naloge i namjerno pokušavaju isprovocirati Rusiju da pokrene nuklearne udare na zapadne gradove. 

prirodni-proizvodi-za-vaše-zdravlje

Time će se postići uništenje SAD-a i zapadne civilizacije, omogućavajući Kini i Rusiji da završe svoju potragu za svjetskom dominacijom dok se Sjedinjene Države urušavaju u paklenu zonu nakon nuklearnog rata.

Pokušaj da se ovo postigne je jednostavan: SAD predaju Ukrajini raketne sisteme HIMARS. Već urađeno. Zatim, SAD im daju rakete dugog dometa koje rade sa takvim sistemima. Ukrajina tada, kao što njeni vojni lideri obećavaju, koristi te projektile za napad na ruske vojne ciljeve na Krimu, kojeg Rusija smatra svojom teritorijom. 

Kao odgovor, Rusija pokreće nuklearnu odmazdu protiv zapadnih gradova, znajući da zapadne zemlje nemaju odbranu od naprednih ruskih sistema za ispaljivanje nuklearnog oružja, kao što su rakete RS-24 YARS, prikazane u Brighteonovom videu ispod:

Ukratko, zapadne nacije – kojima upravljaju socijalistički, samoubilački idioti – namjerno pozivaju na rusku nuklearnu odmazdu. Oni traže potpuno uništenje nacija za koje tvrde da ih predstavljaju (SAD, UK, Njemačka, Francuska, itd.) i smatraju da im je lakše koristiti ruske nuklearne projektile za uništavanje vlastitih nacija u odnosu na vođenje domaćih ratova protiv vlastitog naroda.

U pripremi za ovaj nuklearni rat s Rusijom, američka ambasada u Ukrajini naredila je svim Amerikancima da što prije napuste Ukrajinu. 

ovoj službenoj izjavi, ambasada “poziva američke građane u Ukrajini da je napuste koristeći privatni kopneni prijevoz, ukoliko je bezbijedan”.

Bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev je u međuvremenu uputio oštro upozorenje Ukrajini i SAD-u, rekavši im da prestanu biti glupi idioti prijeteći da će napasti teritoriju Rusije zapadnim oružjem. 

Kako prenosi RT.com:

Za rukovodstvo Ukrajine brzo bi došao Sudnji dan ako napadnu Krim, jer bi Rusija uzvratila masivnim udarom, upozorio je bivši predsjednik zemlje.

“Neki krvavi klovnovi koji povremeno iskaču tamo sa nekim izjavama, pa čak i pokušavaju da nam prijete – mislim na napad na Krim i tako dalje, trebali bi biti svjesni da bi posljedice takve akcije po njih bile teške”, rekao je ruski zvaničnik.

Prema Medvedevu, “u slučaju da se tako nešto dogodi, Sudnji dan će im svima istovremeno doći – brz i težak”.

Zapadne nacije vode PROPAGANDNI rat dok Rusija vodi KINETIČKI rat

Kao što ističem u današnjem podkastu, u nastavku, dok SAD i Ukrajina vode informativno-propagandni rat, Rusija vodi stvarni kinetički/fizički rat i pobjeđuje na svakom koraku. Dok ukrajinski korumpirani, klovnovski predsjednik Zelensky misli da možete pobijediti u ratu plasirajući lažne priče poput “Duha Kijeva” u propagandnim medijima, Rusija rigorozno vodi stvarni fizički rat u kojem pobjeđuje zauzimanjem i držanjem teritorije dok eliminiše neprijateljsko osoblje.

Drugim riječima, Rusija pobjeđuje u 3D svijetu, dok je Zapad fokusiran na pobjedu u narativu (teoretisanju).

Na kraju krajeva, narativ ne znači ništa, pogotovo jer jedna trećina Ukrajine postaje ruska teritorija, a cijela južna obala Ukrajine predata je ruskim snagama.

Ipak, rečeno nam je da Ukrajina još uvijek “pobjeđuje” povlačeći se sa teritorije i gubitkom svojih ljudi. Ako je ovo definicija pobjede, onda da, i muškarci mogu zatrudnjeti. (Zamislite zapadnu propagandu kao „vojni transrodnost“).

Zapad je potpuno nesposoban da se bori protiv Rusije na bilo koji način. Čitava britanska vojska, na primjer, jedva je sposobna da formira jedan bataljon, a kako objašnjava analitičar Skot Riter, taj bi bataljon izdržao jedva nedelju dana u stalnom ratu sa Rusijom. U međuvremenu, američka vojska je daleko više zainteresovana za indoktrinaciju rodnog identiteta nego za učenje vojnika kako da pobjeđuju u ratovima. 

S obzirom da je američka vojna oprema beznadežno zastarjela — SAD još uvijek nemaju efikasnu protivvazdušnu odbranu od ruskih nuklearnih ICBM-a — čak je i Pentagon bez sumnje uplašen suočavanja s Rusijom i paradiranja američkih vojnih neuspjeha na svjetskoj sceni. Ispostavilo se da obuka transrodnih osoba ne pobjeđuje u ratovima na bojnom polju, a američke oružane snage bi bile gotovo istog trenutka uništene u svakom stvarnom ratu s Rusijom.

A opet, Amerika čak ni ne pokušava da pobijedi Rusiju. Njeni lideri samo pokušavaju da navedu Rusiju da napadne SAD i Zapadnu Evropu. Postizanje toga je mnogo lakše nego poraziti Rusiju u ratu, a time se postiže globalistički cilj brisanja Sjedinjenih Američkih Država koje su najveći trn u oku globalističkog programa (zahvaljujući Drugom amandmanu i hrabrosti pravih Amerikanaca koji i dalje brane Ustav).

Otkrijte više detalja u podkastu ažuriranja situacije: