kerryn-phelps-covid-vaccine-injury-feature

Bivša šefica australskog medicinskog udruženja upozorava na “razorne” povrede od vakcine protiv covid-19.

Udarna vijest je bombastično priznanje dr. Kerryn Phelps, bivše šefice AMA-e (Australija) koja sada iznosi u javnost istinu o razornim povredama od vakcine.

Dr. Kerryn Phelps, koja je rekla da su ona i njena supruga (bračna partnerica) pretrpjele “razorne” povrede od vakcine protiv COVID-19, osudila je regulatore zbog “cenzuriranja” javne rasprave i pozvala na dodatna istraživanja nuspojava cjepiva.

ChildrensHealthDefense.org:

Svjedočila je da je njena supruga (bračna partnerica) Jackie Stricker-Phelps “pretrpjela tešku neurološku reakciju na svoju prvu Pfizer vakcinu u roku od nekoliko minuta” i da i dalje pati od stalnih neuroloških simptoma, mišićno-koštane upale i umora.

I dr. Kerryn Phelps također su dijagnosticirane povrede od vakcine, uključujući povremene groznice i kardiovaskularne probleme, nakon njene druge doze Pfizera u julu 2021.

Dr. Phelps je rekla regulatorima da je „razgovarala sa drugim doktorima koji su i sami iskusili ozbiljan i uporni neželjeni događaj, uključujući kardiološke, reumatološke, autoimune reakcije i neurološke posljedice“, ali „povreda vakcinom je tema o kojoj je malo ko u medicinskoj struci želio da govori. ”

“Regulatori medicinske struke cenzurirali su javnu raspravu o štetnim događajima nakon imunizacije, uz prijetnje ljekarima da neće davati nikakve javne izjave o bilo čemu što bi ‘moglo potkopati vladino uvođenje vakcina’ ili rizikovati suspenziju ili gubitak njihove registracije’”, napisala je ona.

Zapamtite, dr. Phelps je pomogla u izgradnji medicinske policijske države u Australiji, ona je progurala vakcine, maske i izolaciju. Vjerovala je u vakcine toliko duboko da je dozvolila da u svoje tijelo infiltrira injekcije mRNA. Tek sada je shvatila da je napravila kritičnu, duboku grešku. Vjerovala je u laži onih koji namjerno ubijaju čovječanstvo. Kladila se u svoj život na laž o “sigurnim i efikasnim” vakcinama, i tu opkladu teško gubi. Ona sada pokušava da upozori druge na sve ovo, uprkos svojoj prethodnoj ulozi u tome.

Ona nije sama među zviždačima koji ukazuju na prevaru s vakcinom. 

Kako CHD prenosi:

Dr. Kerryn Phelps se pridružuje sve većem broju liječnika visokog profila širom svijeta, uključujući britanskog kardiologa dr. Aseema Malhotru (pročitaje članak: Dr. Aseem Malhotra – Vrhunski doktor koji je svojevremeno promovirao vakcine protiv COVID-a na TV-u, sada poziva na zaustavljanje njihove upotrebe) i onkologa dr. Angusa Dalgleisha, koji su se okrenuli protiv vakcina nakon što su ih (prethodno) javno podržali, tvrdi bivši novinar New York Timesa Alex Berenson.

Campbell Newman, bivši premijer Kvinslenda, nazvao je Phelpsovo podnošenje istrage “prijelomnim momentom”, jer je dr. Phelps ranije bila snažan javni zagovornik vakcine.

Počevši od 2020. godine, Australija je uvela neke od “najdrakonskih” propisa o izolaciji, vakcinaciji i maskama na svijetu. Dr. Phelps je podržala ove mjere, ali sada poziva na nijansiranije politike.

Otkrijte više detalja u podkastu ažuriranja situacije:


Australski doktor ozlijeđen vakcinom protiv COVID-a kritikuje regulatore zbog “cenzure” javne rasprave, poziva na dodatna istraživanja


Dr. Aseem Malhotra – Vrhunski doktor koji je svojevremeno promovirao vakcine protiv COVID-a na TV-u, sada poziva na zaustavljanje njihove upotrebe