Knjiga: GLAVA ILI PISMO
Autori: Robert Paušić (prvi čovjek SCnet sistema) i prof. dr. Nikola Čanak

Nešto malo informacija možete naći o knjizi na ovoj stranici, ali mnogo više informacija i dodatnu edukaciju možete naći na fejsbuk stranici www.fb.me/Glava.ili.pismo!

Zato dođite i javite se ako vam nekako možemo pomoći! Glavni cilj knjige je bio da pomognemo struci mrežnog marketinga i nadamo se da smo dali pozitivan doprinos. Hvala Vam na interesovanju i podršci!

 • Robert i Dr. Nik

Sadržaj:

 1. Uvod: zašto sam odlučio da napišem ovu knjigu?
 2. Kratka istorija mrežnog marketinga
 3. Franšiza u mrežnom marketingu
 4. Osnovni koraci u poslu
 5. Životni cilj ili san (plus Dodatak za Ciljeve)
 6. Lista poznanika
 7. Uzimanje preporuka
 8. Poziv
 9. Saznavanje potreba
 10. Prezentovanje
 11. Organizovanje kućnih grupnih prezentacija
 12. Prezentovanje 1 na 1
 13. Otvorene (javne) prezentacije
 14. Zaključenje posla – drugi sastanak
 15. Start biznis sastanak
 16. Edukacija, treninzi, lični razvoj
 17. Timski rad (no kroslajn, edifikacija, konsultacije)
 18. Psihologija plasmana
 19. Najčešći prigovori i odgovori
 20. Greške k’o komarci, posledice k’o rode! (plus Leptirova pouka)
 21. Dodatak A: Salvet prezentacije
 22. Dodatak B: 5 velikih istina o mrežnom marketingu
 23. Dodatak C: Teorija liderstva

Predgovor knjige:

Knjiga, koju držite u rukama, nastala je kao logična posledica činjenice da se mrežnim marketingom bavim već više od dve decenije, a da je tokom tog perioda u meni narasla potreba za upravo ovakvom knjigom. Kako sebe smatram praktičarem, sa teorijskim znanjem vrednim poštovanja, a profesora Nikolu Čanka vrhunskim teoretičarem, sa praktičnim znanjem vrednim poštovanja, još pre nekoliko godina sam mu predložio da zajedno napišemo ovu knjigu, knjigu za koju sam već dugo vremena osećao da nedostaje na tržištu specifičnih i primenljivih znanja. Vreme da ona ugleda svetlost dana je očigledno došlo.

Ovu knjigu treba koristiti kao osnovni udžbenik mrežnog marketinga. Ona vam garantuje stopostotni uspeh jedino pod uslovom da usvojite i primenite 100% glavnih principa opisanih u njoj. To nije lak zadatak i ne može se postići jednim čitanjem. Ova knjiga je skup znanja, ali i umeća i zato je treba koristiti i kao radni materijal koji se proučava svakoga dana i kome se treba vraćati iznova i iznova, otkrivajući njene vrednosti sa različitih nivoa znanja i iskustva.

Ovu knjigu smo pisali i sa izraženom željom da njome doprinesemo podizanju sveopšteg nivoa i kulture mrežnog marketinga u našem okruženju te da na pravi način i na zasluženo mesto pozicioniramo ovu izuzetnu profesiju ljudi angažovanih u mrežnom marketingu i da je odbranimo od prevaranata, šarlatana, lopova i nekompetentnih i zluradih “pametnjakovića”.

Kako u mrežnom marketingu, pre ili kasnije, spontano i iskreno poželite da, između ostaloga, kao životnu misiju sebi postavite cilj da trajno pomažete ljudima, makar i nemali adekvatnu korist od toga, plan je da i dalje usavršavamo, “doterujemo” i nadograđujemo ovu knjigu i iz nje izvedene priručnike, radne sveske i multimedijalna pomoćna sredstva.

Otuda je već u pripremi naša sledeća knjiga, koja se bavi posebnostima, dubinama i nijansama za kojima će vam se javiti potreba i koje ćete prirodno i spontano želeti da naučite i njima ovladate nakon što potpuno savladate osnove sadržane na stranicama ove knjige.

Na tom putu, želim vam puno uspeha!

Vaš Robert Paušić

Opt In Image
PREUZMITE E-KNJIGU: VODIČ KROZ SCNET BIZNIS
Saznajte više o mogućnostima SCnet Biznisa. Unesite Vaše podatke ispod i kliknite na dugme - POŠALJI MI E-KNJIGU.
 • Poštujem vašu privatnost,
 • Vaši podaci su sigurni 100%,
 • Odjaviti se možete u svakom trenutku.