Prodata u više od šest miliona primjeraka, knjiga Kako zaboraviti brige i naći zadovoljstvo u životu poručuje da je nepotrebno živjeti s brigom i napetošću i pruža rješenja pomoću kojih možete da prevaziđete ova stanja.

Dejl Karnegi na jednostavan način nudi mnoštvo praktičnih rješenja koja svakodnevno možete koristiti i skreće pažnju na značajne stvari u životu koje će nam pomoći da postanemo svjesni ne samo sebe, već i ljudi koji nas okružuju.

Saznajte kako da: uklonite 50% poslovnih briga, i to odmah; smanjite financijske brige; preokrenete kritiku u svoju korist; izbjegavate umor i osjećate se mladim; dnevno dodate jedan sat svom životu; pronađete sebe i budete ono što jeste.

Zapamtite, na ovom svijetu ne postoji osoba koja je ista kao vi! Nema potrebe da živite s brigom i nervozom koje vas sprječavaju da uživate u zdravom, aktivnom i sretnom životu!

Prestanite da brinete, malo usporite i jednostavno – uživajte!

OVA KNJIGA MOŽE DA VAM PROMIJENI ŽIVOT “KNJIGA KOJA OBILUJE BROJNIM KORISNIM SAVJETIMA. SAVREMENO REMEK DJELO”. – The Times

Knjiga: KAKO ZABORAVITI BRIGE I NAĆI ZADOVOLJSTVO U ŽIVOTU – DEJL KARNEGI

Preuzmite e-knjigu AUTORESPONDER – ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE

Ako želite da saznate kako ovaj alat može unaprijediti vaš posao, predlažem da preuzmete e-knjigu AUTORESPONDER JE ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE.

Preuzmite e-knjigu VODIČ KROZ SCNET BIZNIS

Ukoliko tražite priliku da dodatno zaradite i dopunite vaš kućni budžet, predlažem da preuzmete e-knjigu VODIČ KROZ SCNET BIZNIS i informišete se o ovoj poslovnoj prilici. 

Povežimo se i putem društvenih mreža:

Pretplatite se na moj YouTube kanal.

Opt In Image
PRIJAVITE SE NA E-BILTEN OVOG SAJTA

i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte
korisne materijale koji mogu dodatno obogatiti vaš život.

  • Vaši podaci su sigurni 100%
  • Bez spamovanja
  • Uvijek se možete odjaviti

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

➤ Pratite objave na Telegramu