Dobrodošli u ovaj audio pozitivnih afirmacija za ljubav prema sebi.

Svi se mi ponekad osjećamo usamljeno, uplašeno, povrijeđeno, sumnjamo u sebe i svoje sposobnosti. Često osjećamo potrebu da nas netko voli i poštuje. Zato ulazimo i izlazimo iz veza i odnosa pa čak i brakova. Ti su osjećaji sasvim normalni. Ali jednom kada shvatimo da postoji samo jedan odnos koji traje cijeli život, a to je odnos koji imamo sami sa sobom, sve se mijenja.

Održavanje zdravog osjećaja ljubavi prema sebi, tvrdi Louise Hay, ključno je za našu dobrobit jer ako prema sebi osjećamo krivnju, nepovjerenje, emotivnu udaljenost, netoleranciju, takve će osjećaje trpiti i naši odnosi s drugim ljudima. Ovdje se ne misli na “ljubim sliku svoju” stav koji je isključivo temeljen na egu i projiciran sebičnošću, već na zdravom osjećaju ljubavi prema sebi.

Kada počnemo shvaćati, cijeniti i prihvaćati sebe, odjednom se i okolina počinje drugačije ponašati prema nama. Dakle, zdrava ljubav prema sebi nužna je za napredak na svim životnim područjima. U nastavku slijede pozitivne afirmacije koje vam mogu pomoći ako vam nedostaje ljubavi prema sebi.

Mogu vam pomoći da naučite kako početi voljeti sebe. Mogu vam pomoći u izgradnji samopoštovanja i otpuštanju negativnih osjećaja koje gajite prema sebi. Ako ne znate što su afirmacije, na ovom linku možete pronaći objašnjenje: https://kakomislitipozitivno.info/kak…

No nije dovoljno ove afirmacije ponoviti samo jednom. Prakticirajte ovaj audio barem dva puta dnevno narednih mjesec dana, kada imate vremena, preporučam odmah ujutro, kako bi značenje ovih afirmacija ušlo u vaš podsvijesni um i ponovno vas podsjetilo tko ste uistinu i za što ste sve sposobni.

Za najbolji učinak, molimo koristite slušalice.

Autor teksta i glas: Tamara Preprović

Tamara već duži niz godina proučava duhovnost, istražuje i primijenjuje tehnike pozitivne psihologije i metode samopomoći. Suosnivačica je internetske zajednice i bloga “Kako misliti pozitivno” preko kojeg motivira ljude na pozitivne promjene i poboljšanje kvalitete života općenito.

Izvor: kakomislitipozitivno.info

Preuzmite e-knjigu AUTORESPONDER – ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE

Ako želite da saznate kako ovaj alat može unaprijediti vaš posao, predlažem da preuzmete e-knjigu AUTORESPONDER JE ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE.

Preuzmite e-knjigu VODIČ KROZ SCNET BIZNIS

Ukoliko tražite priliku da dodatno zaradite i dopunite vaš kućni budžet, predlažem da preuzmete e-knjigu VODIČ KROZ SCNET BIZNIS i informišete se o ovoj poslovnoj prilici. 

Povežimo se i putem društvenih mreža:

Pretplatite se na moj YouTube kanal.

Opt In Image
PRIJAVITE SE NA E-BILTEN OVOG SAJTA

i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte
korisne materijale koji mogu dodatno obogatiti vaš život.

  • Vaši podaci su sigurni 100%
  • Bez spamovanja
  • Uvijek se možete odjaviti

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

➤ Pratite objave na Telegramu