Kada naučiš izbjegavati negativne ljude ne mijenja se samo tvoj život, mijenja se ovaj svijet u cijelosti.

Manje je kompliciranih stvari, manje depresivnih dana, manje teških frustracija, manje očaja za nekim boljim svijetom. Svaki novi dan doista izgleda kao novi. Kada se tako spoji više dana mijenja se i povijest. Ovo postaje neka druga zemlja.  Miran i ispunjen čovjek učiniti će mirnima i ispunjenima one oko sebe. Onaj koji je frustriran nečijom negativnošću širit će tu negativnost dalje na druge. Ili će je zadržati u sebi i sebe uništiti. Prirodni je to zakon.

Kada naučiš izbjegavati negativne ljude počneš upijati život kroz svaku poru i shvatiš koliko može biti lijep. Naučiš prepoznavati svoj glas kojega si u masi anonimaca morao zatomiti jer se nitko nije smio isticati, niti misliti svojom glavom. Kada naučiš izbjegavati negativne ljude počet ćeš unositi cijeloga sebe u posao kojem si posvećen, ljudima kojima si okružen jer nećeš oko sebe imati one toksične gutače snove koji svaku priliku pokušavaju uništiti.

Kada naučiš izbjegavati negativne ljude shvatit ćeš koliko si prije bio ranjen u njihovoj prisutnosti, otkrit ćeš da su tvoje rane ostavile ožiljke i traume za cijeli život i pitati se koliko ti je vremena trebalo da počneš štititi sebe shvaćajući svoj život kao jednu priliku koja se više nikada neće ponoviti. Kada naučiš izbjegavati negativne ljude pozdravit ćeš svoja traumatična sjećanja u nadi da se više neće ponavljati ili makar ne u takvoj velikoj mjeri.

Rođen si s potencijalima koju mogu promijeniti lice ove zemlje ali ako se okružiš ljudima koji će ti reći da si ništarija i da ni ništa ne možeš ili će ti to pokazati u svom ponašanju prema tebi sve što imaš može postati poput lista kojega je vjetar otpuhao. Ako nešto dobijemo lako, to najčešće ne cijenimo dovoljno, a često smo najgori prema našem životu kada primamo i prihvaćamo sve i svašta. Postavimo granicu i počnimo živjeti jedan bolji život.

Preuzmite e-knjigu AUTORESPONDER – ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE

Ako želite da saznate kako ovaj alat može unaprijediti vaš posao, predlažem da preuzmete e-knjigu AUTORESPONDER JE ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE.

Preuzmite e-knjigu VODIČ KROZ SCNET BIZNIS

Ukoliko tražite priliku da dodatno zaradite i dopunite vaš kućni budžet, predlažem da preuzmete e-knjigu VODIČ KROZ SCNET BIZNIS i informišete se o ovoj poslovnoj prilici. 

Povežimo se i putem društvenih mreža:

Pretplatite se na moj YouTube kanal.

Opt In Image
PRIJAVITE SE NA E-BILTEN OVOG SAJTA

i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte
korisne materijale koji mogu dodatno obogatiti vaš život.

  • Vaši podaci su sigurni 100%
  • Bez spamovanja
  • Uvijek se možete odjaviti

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić