TRAFFIC WAVE AUTORESPONDER

Traffic Wave – je jedan od najboljih a u isto vrijeme i najjednostavnijih autorespondera. Istoimena firma je osnovana 2000. godine sa sjedištem u gradu Spring, država Teksas. Vlasnici firme su Brian Rooney & Stephen Hambright.

Traffic Wave autoresponder koriste hiljade zadovoljnih korisnika u 140 država svijeta, ovaj program svojim korisnicima omogućava punu podršku 24h dnevno, 365 dana u godini.

Odličan je kako za početnike tako i za vrhunske profesionalce. Ovo je program koji odrađuje veliki dio posla koji bi vi morali ručno odraditi, na taj način štedi vaše vrijeme a samim time i vaš novac.

TW autoresponder vam omogućava da u nekoliko klikova vaš kreirani e-mail pošaljete na neograničen broj e-mail adresa i kontakata, samim time, omogućava vam da komunicirate sa neograničenim brojem ljudi koji su zainteresovani za vašu ponudu i to što radite, promovišete i prodajete.

Ovo je izuzetan alat zahvaljujući kojem ste zaštićeni i niko vas ne može optužiti za slanje neželjene SPAM elektronske pošte, jer se svaka osoba, kojoj šaljete vaše poruke, sama i dobrovoljno prijavila na vašu listu.

Također, svaka osoba se može u svakom trenutku odjaviti sa vaše liste, bez ikakvih dodatnih pitanja.

Na kraju svake poruke, koju šaljete putem vašeg TW autorespondera, nalazi se link za odjavu.

Pošteno, zar ne?

ZAŠTO BISTE PLAĆALI VIŠE NEGO ŠTO JE POTREBNO?

Mjesečna cijena korištenja ovog programa je FIKSNA i iznosi 17,95 dolara bez obzira koliko imate članova na vašoj listi. Uporedite Traffic Wave sa drugim autoresponderima i vidjet ćete da je najbolji i bez ikakvih ograničenja.

Cijena je uvijek ista, dok kod svih ostalih autorespondera, cijena se povećava sa povećanjem broja članova vaše e-mail liste. Možete vidjeti da autoresponder Aweber u početku plaćate 19,00 dolara mjesečno, a kada vaša lista naraste i bude imala više od 500 članova, tada ovaj autoresponder plaćate 29,00 dolara…

Cijena Traffic Wave autorespondera je uvijek ista, bez obzira da li imate listu od 100, 500, 1000 ili 10000 ili 100000 članova.

To znači da po cijeni od približno 1,00 KM ili 0,5 eura  dnevno možete imati ovaj moćan alat.

KAKO MOŽETE IMATI BESPLATNO TRAFFIC WAVE AUTORESPONDER I JOŠ DODATNO ZARADITI?

Ovo je program sa kojim također možete i dodatno dobro zaraditi. Program košta 17,95 dolara mjesečno, ali, ako se samo 3 osobe priključe programu vašom zaslugom i preporukom, tada ovaj fantastičan alat imate potpuno BESPLATNO, jer će vas vlasnik programa nagraditi sa po 6,00 dolara mjesečno za te direktne članove.

I za ostale članove koji vam se nalaze u levelu 2 i 3 također imate zaradu.

Bitno je napomenuti da čim imate 3 člana, vlasnik programa vam više ne naplaćuje sa kartice za ovaj alat, već vam odmah od zarade uračunava ovih 17,95 dolara.

TRAFFIC WAVE FastTrack BONUSI

Postoje i takozvani FastTrack bonusi koji iznose 17,95 dolara i njih dobijate za svakog člana čim mu se izvrši prva naplata. Možete imati neograničen broj ovih FastTrack bonusa.

Koliko novih aktivnih članova imate u toku jednog mjeseca, toliko puta od njihove prve naplate, TW vam jednokratno isplaćuje po 17,95 dolara. Ovaj iznos je umanjen za cijenu transakcije.

Na primjer meni se FastTrack bonusi isplaćuju putem PayPala, tako da dobijam 16,95 dolara, a 1,00 dolar naplaćuje PayPal za svoju transakciju.

To možete vidjeti i na fotografiji ispod koja prikazuje jedan od primjera isplate FastTrack bonusa:

Naravno, program možete i besplatno testirati. Prilikom registracije od vas se ne traži da upisujete podatke o naplati, ali bi svakako bilo dobro da ih ODMAH upišete i da to isto tražite i od vaših budućih članova jer je to isplativije i za vas i za vaše članove.

A ZAŠTO?

  1. Zato što u toku besplatnog perioda od 30 dana NEMATE PRAVO na zaradu od vaših novih članova koji se putem vaše preporuke registruju u Traffic Wave.

  2. Ako imate validnu listu sa e-mail adresama koju želite da ubacite u vaš Traffic Wave nalog, to nećete moći uraditi u toku ovog besplatnog perioda od 30 dana.

ZATO JE REGISTRACIJA KAO ODMAH AKTIVAN ČLAN MNOGO BOLJA OPCIJA!

Posjetite OVAJ LINK i saznajte kako se možete registrovati u TW.

Za svaku dodatnu pomoć, slobodno me kontaktirajte.

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić

Opt In Image
Preuzmite BESPLATNO e-knjigu: AUTORESPONDER - ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE.

SAZNAJTE KAKO EMAIL MARKETING I AUTORESPONDER MOGU POMOĆI RAZVOJU VAŠEG POSLA.

 

Popunite navedena polja i kliknite na dugme POŠALJI MI E-KNJIGU:

Vaši podaci su sigurni 100%.
Odjaviti se možete u svakom trenutku.
No Spam.