ŠTA JE LENDING STRANICA?

Lending stranica (engl. Landing page, Capture page, Splash page) je internet stranica koja služi za prikupljanje pretplatnika.

Sama riječ landing znači slijetanje ili ateriranje, a to bi značilo da je lending stranica mjesto na koje “slijeću” vaši potencijalni pretplatnici i članovi vaše e-mail liste.

To je posebna reklamna internet stranica koju koristite da biste na što brži i što atraktivniji način naveli posjetioce te stranice da preduzmu akciju, upišu se na vašu e-mail listu i postanu vaši pretplatnici.

Osnovni cilj lending stranica je da se posjetioci upišu na vašu e-mail listu. Ova stranica ne mora sadržavati nikakve vaše lične podatke. U prvom planu treba da bude rješenje nekog problema kojeg posjetioci vaše landing stranice imaju.

Vi im na toj stranici nudite rješenje tog njihovog problema, odnosno, nudite im rješenje njihove potrebe i pozivate ih na akciju. Zato lending stranica na sebi mora imati kontak formu (engl. Opt-in Form, Capture Form) putem koje će se posjetioci upisati na vašu e-mail listu.

Autoresponder Traffic Wave vam omogućava da na brz i jednostavan način kreirate lending stranice za bilo koju vašu reklamnu kampanju. Unutar TW autorespondera nalaze se već gotovi šabloni ovih stranica, vi samo treba da odaberete onaj koji vam se sviđa i da u nekoliko klikova imate spremnu lending stranicu za prikupljanje novih pretplatnika.

Opt In Image
Preuzmite BESPLATNO e-knjigu: AUTORESPONDER - ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE.

SAZNAJTE KAKO EMAIL MARKETING I AUTORESPONDER MOGU POMOĆI RAZVOJU VAŠEG POSLA.

 

Popunite navedena polja i kliknite na dugme POŠALJI MI E-KNJIGU:

Vaši podaci su sigurni 100%.
Odjaviti se možete u svakom trenutku.
No Spam.

Published by Refik Hrvić