Skrill Račun – Sve o registraciji, uplati, isplati i Skrill kartici

Šta je Skrill račun i čemu služi?

Skrill (staro ime Moneybookers) – revolucionaran globalni servis za transfer novca na internetu. Skrill je servis preko kojeg šaljete i primate novac, on je zapravo online banka. Registracija je jednostavna i vrlo brza. Skrill je najbolji i najjeftiniji način za transfer novca preko interneta.

S njim možete slati i primati novac, prebacivati na razne račune, kupovati i plaćati na internetu. Vrlo je pouzdan i jednostavan za upotrebu. Skrill je sistem online naplate poput PayPal-a. Dakle, otvaranjem računa na Skrill-u stičete mogućnost primanja novca širom svijeta. Sistem transakcija je isti kao kod PayPala-a, tj. da biste poslali nekom novac potrebno je da uneste samo njegovu email adresu i iznos koji želite da pošaljete.

Skrill račun (Moneybookers do 2013.) je jedan od najpopularnijih e-walleta i platnih procesora koji omogućava novčane transakcije preko interneta ili preko kartice.

Taj status je postigao zbog jednostavnosti korištenja, sigurnosti, velike brzine uplata i isplata preko interneta, mogućnosti prebacivanja novca prijateljima preko e-maila, posebne Skrill prepad Mastercard kartice koja omogućava isplatu na bankomatu, plaćanje karticom u dućanu, kupovinu preko interneta i više.

Kako bi krenuli s postupkom registracije i otvaranja Skrill računa kliknite na link.

Skrill registracija

Kako otvoriti Skrill račun?

Nakon što ste kliknuli na link iznad ili posjetili www.skrill.com postupak otvaranja računa i Skrill registracija je prilično jednostavna. Kao što možete vidjeti na slici ispod očekuje vas standardna procedura otvaranja računa kroz nekoliko kratkih koraka. Proces uključuje unos slijedećih podataka: e-mail adresa, šifra, ime i prezime, datum rođenja, zemlja, valuta, adresa i broj telefona.


Ono što je bitno u ovom koraku je da unosite tačne podatke. U protivnom u nadolazećim koracima potvrde identiteta, verifikacije računa, povezivanja s bankom radi isplate ili vađenja Skrill prepaid Mastercard kartice će dolaziti do greške i biti će gnjavaža riješiti taj problem.

Skrill valuta – Šta izabrati? Euro ili Dolar?

Dobro razmislite o valuti u kojoj želite otvoriti Skrill jer nakon što napravite račun valutu više nećete moći promijeniti. Najbolje bi bilo izabrati valutu za koju znate da ćete je najviše koristiti kako bi u što većoj mjeri izbjegli troškove konverzije valute u valutu. Na primjer ako mislite da će većina transakcija koje ćete raditi ili stvari koje ćete kupovati preko interneta biti u eurima, onda izaberite euro.

Skrill verifikacija

Šta je to i čemu služi?

Verifikacija Skrill računa je postupak potvrde vašeg identiteta i dokazivanje da ste vi osoba za koju se predstavljate. Osoba koji ima totalan pristup vašem navedenom bankovnom računu, vašoj navedenoj adresi itd. Nakon obavljene verifikacije moći ćete isplaćivati novce sa Skrill računa na vaš bankovni račun kada želite.

Odrađujući što više od mogućih koraka verifikacije povećat će se i vaši transakcijski limiti.

Kako verificirati Skrill račun?

Skrill je nedavno promijenio pravila i nadogradio metode verifikacije kojima od sada možete potpuno skinuti limite koji su prije postojali. Limite mičete slanjem slijedeće dokumentacije direktno kroz Skrill račun ili Skrill aplikaciju:

  • Potvrda identiteta – slika osobne isprave kao što su osobna iskaznica, putovnica, vozačka dozvola
  • Potvrda adrese – slika bilo kojeg računa koji glasi na vaše ime i adresu (plin, struja, telefon) ili slika izvoda iz banke na kojem se vidi vaše ime i adresa
  • Potvrda vlasništva nad računom – slika vas kako u ruci držite osobnu ispravu koju ste već priložili

Osim ovih novih metoda i dalje imate mogućnost preko prijašnjih metoda kao što su verifikacija preko uplate izravno iz banke ili verifikacija preko kreditne/debitne kartice.

Verifikacija preko kreditne/debitne kartice

Postupak verifikacije Skrill računa preko kreditne kartice je prilično jednostavan postupak, ali treba biti oprezan oko nekoliko sitnica jer one stvarno mogu zakomplicirati stvari.

Kada ste odabrali da želite verificirati kreditnu karticu Skrill će s vašeg računa (s kartice koju ste povezali s računom) skinuti nasumičan iznos između 1.01 i 2.99 eura. Nakon toga ćete dobiti e-mail s potvrdom da je neki iznos skinut i da je postupak verifikacije pokrenut. Ono što vi trebate napraviti je preko internet bankarstva ili odlaskom u banku i preko izvoda provjeriti koji iznos su skinuli s računa.

Kada dobijete uvid u tu brojku tj. iznos koji vam je skinut s računa samo trebate otići na Skrill i upisati tu brojku. S time što vi imate pristup internet bankarstvu od te kartice tj. toga računa ili pristup izvodu ste dokazali da ste stvarna osoba, da je to vaša kartica, vaša banka i da imate uvid u izvode. Vrlo jednostavno.

Opt In Image
Preuzmite BESPLATNO e-knjigu: AUTORESPONDER - ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE.

SAZNAJTE KAKO EMAIL MARKETING I AUTORESPONDER MOGU POMOĆI RAZVOJU VAŠEG POSLA.

 

Popunite navedena polja i kliknite na dugme POŠALJI MI E-KNJIGU:

Vaši podaci su sigurni 100%.
Odjaviti se možete u svakom trenutku.
No Spam.

Published by Refik Hrvić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.