REGISTRACIJA

REGISTRACIJA U TRAFFICWAVE AUTORESPONDER:

Postoje 2 opcije za ulazak i registraciju u ovaj program, a to su:

  • 1. Kao besplatan član koji želi da isproba besplatno program u periodu od 30 dana

  • 2. Odmah kao aktivan član 

Preporučujem vam da se odmah registrujete kao aktivan član.

A ZAŠTO?

1. Zato što u toku besplatnog perioda od 30 dana NEMATE PRAVO na zaradu od vaših novih članova koji se putem vaše preporuke registruju u Traffic Wave.

2. Ako imate validnu listu sa e-mail adresama koje želite da ubacite u vaš Traffic Wave nalog, to nećete moći uraditi u toku ovog besplatnog perioda od 30 dana.

KAO ŠTO VIDITE ODMAH AKTIVAN ČLAN JE MNOGO BOLJA OPCIJA!

POSTUPAK REGISTRACIJE:

Korak 1:

Kliknite na link za registraciju → www.trafficwave.net

Korak 2:

Kada odete na navedeni link, onda kliknite na tekst → FREE 30 DAY TRIAL

Korak 3:

Kada se otvori nova stranca, popunite sva polja na obrazcu koja su označena * (zvjezdicom)

Korak 4:

Kliknite unutar malog kvadratića pored teksta —– Check this box if you have read and agree to our policies. kako biste potvrdili da se slažete sa Traffic Wave uslovima korištenja programa.

Korak 5:

Sada imate dvije opcije na raspolaganju.

5.1: Odaberite prvu opciju (Begin Your Thirty (30) Day Trial) ukoliko želite da isprobate Traffic Wave potpuno besplatno u prvih 30 dana.

Ako ste odabrali prvu opciju, tada još samo kliknite na da dugme ENROLL NOW!

5.2: Odaberite drugu opciju (Begin your Full (Paid) Membership.) ukoliko odmah želite da započnete kao Traffic Wave aktivan član.

Kada odaberete drugu opciju, tada vam se otvara dodatni izbornik u kojem trebate odabrati način na koji želite da plaćate vaše mjesečno korištenje Traffic Wave autorespondera.

1. Ako plaćate karticom zarada će vam stizati putem čeka na kućnu adresu. Prilikom registracije trebate unijeti podatke o vašoj kartici.
2. Ako plaćate Skrill-om, i zarade će stizati na vaš Skrill račun. Prilikom registracije trebate povezati vaš TW i Skrill nalog.

Kada odaberete vaš način plaćanja, kliknite na dugme ENROLL NOW! kako biste završili vašu registraciju.

 

Ukoliko ste prilikom registracije u koraku 5 odabrali da se registrujete kao besplatan član i želite da isprobate ovaj program u narednih 30 dana potpuno besplatno, uvijek, u bilo kojem trenutku možete nadograditi vaš nalog i postati aktivan član sa plaćenim članstvom.

Korak 6:

Kada ste odabrali način plaćanja i kliknuli na ENROLL NOW!, sada će vam Traffic Wave na vašu e-mail adresu poslati poruku u kojoj se nalazi link na koji trebate kliknuti kako biste potvrdili vašu registraciju.

Korak 7:

Nakon što kliknete na link u prvoj poruci, tada vam Traffic Wave odmah šalje i drugu poruku u kojoj se nalaze vaši korisnički podaci među kojima se nalaze i vaše korisniško ime i vaša lozinka.

Korak 8:

Sada se možete logovati u vaš Traffic Wave nalog tako što odete na link www.trafficwave.net i kliknete na dugme MEMBER LOGIN, zatim unesete vaše korisničko ime i lozinku i kliknete na dugme LOGIN.

Korak 9:

Kada se logujete prvi put u vaš Traffic Wave nalog, pojaviće se obrazac koji predstavlja policu poslovanja kompanije Traffic Wave. Vi samo treba da odaberete i označite polja kako što je prikazano na slici ispod i onda samo kliknete na dugme Submit Form and Return to Members Area.

Na ovaj način ste kompletirali vašu registraciju. Sada možete početi sa kreiranjem vaših reklamnih kampanja i reklamnih poruka, odnosno, možete početi sa izgradnjom e-mail listi vaših pretplatnika, koji će vremenom postati kupci vaših proizvoda i usluga.

NAPOMENA:

Nemojte zaboraviti da vam Traffic Wave omogućava da imate neograničen broj reklamnih kampanja, reklamnih poruka i neograničen broj pretplatnika i to uvijek po istoj cijeni.

Bez obzira da li upravljate jednom ili stotinama reklamnih kampanja, cijena uvijek ostaje ista – 17.95 dolara mjesečno što je približno 30,00 KM/15,00 eura mjesečno, odnosno vaš TW autoresponder možete imati po cijeni od približno 1,00 KM/0,5 eura dnevno.

Što znači da po cijeni jedne obične produžene kahve/kafe/kave dnevno svako sebi može priuštiti ovaj alat. Trenutno u BiH jedna kutija najjeftinijih cigareta košta otprilike 1,60 eura.

Tako da jedan pušač, samo ako smanji potrošnju cigareta za jednu trećinu mjesečno, može taj novac pametno iskoristiti i priuštiti sebi više zdravlja a u isto vrijeme i ovaj fantastičan alat.

Isto tako jedan “ovisnik” o kofeinu, može uštedjeti novac za TW autoresponder tako što će piti jednu kahvu/kafu/kavu manje dnevno.

Za svaku dodatnu pomoć, slobodno me kontaktirajte.

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić

→ Facebook
Twitter
Google+
→ YouTube