KAKO DODATI PRETPLATNIKE U TW AUTORESPONDER

TW autoresponder isključivo koristite da gradite vašu listu e-mail kontakata i pretplatnika koji su dobrovoljno popunili obrazac na vašem sajtu, blogu ili stranici za privlačenje pažnje i koji su time potvrdili da žele da im šaljete vaše e-mali poruke.

Na ovaj način ste zaštićeni i sigurni. Niko vas ne može optužiti za uznemiravanje i slanje SPAM e-pošte, jer se svako dobrovoljno upisao na listu.

Također, svaki član vaše liste može se odjaviti i ispisati sa liste bez ikakvih dodatnih pitanja, jer se na kraju svake poruke, koju dobije od vas, nalazi link za odjavu (engl. Instant Removal).

Međutim, ukoliko imate validnu listu sa e-mail adresama koje ste sakupili pomoću nekog drugog autorespondera ili na neki drugi ispravan način, tada tu listu (ukoliko to želite) možete ubaciti u vaš TW autoresponder i na taj način povećati broj pretplatnika.

Kada dodate listu u TW autoresponder, svaki vlasnik e-mail adrese dobiti će e-mail u kojem se nalazi link na koji treba kliknuti kako bi potvrdio da se slaže da od vas dobija e-materijale u narednom periodu.

Lista koju dodajete u TW autoresponder treba da sadrži ime pretplatnika i njegovu e-mail adresu.

Primjer liste:

Refik,hrvic@gmail.com
Nermin,posao_22@gmail.com
Ivan,internetposao989@yahoo.com
Marko,markoni_121@hotmail.com

U primjeru možete vidjeti da prvo upisujete ime pretplatnika, zatim stavljate zarez, a onda bez odvajanja poslije zareza, upisujete e-mail adresu. Listu možete urediti u Excel-u ili nekom drugom programu i onda tu listu samo prekopirati u TW autoresponder.

Pogledajte video u kojem je objašnjeno kako se dodaju preplatinici u TW autoresponder:

Napomena:

TW autoresponder se isključivo koristi za izgradnju e-mail liste pretplatnika koji su se dobrovoljno upisali na vašu listu i koji su se složili da od vas dobijaju e-mail poruke, biltene i materijale…

Vi gradite listu pretplatnika koje zanima to što vi radite, preporučujete i prodajete. Samim time vi gradite listu kvalifikovanih e-mail kontakata, a ne listu pretplatnika koje uopšte ne zanima to što radite, promovišete ili prodajete.

Ako kupite e-mail listu kontakata i ubacite je u vaš TW autoresponder, slanje e-mail poruka na te adrese može prouzrokovati optužbe protiv vas zbog slanja neželjene SPAM elektronske pošte, a kao rezultat toga vaš TW nalog može biti trajno zatvoren bez mogućnosti vraćanja novca.

Opt In Image
Preuzmite BESPLATNO e-knjigu: AUTORESPONDER - ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE.

SAZNAJTE KAKO EMAIL MARKETING I AUTORESPONDER MOGU POMOĆI RAZVOJU VAŠEG POSLA.

 

Popunite navedena polja i kliknite na dugme POŠALJI MI E-KNJIGU:

Vaši podaci su sigurni 100%.
Odjaviti se možete u svakom trenutku.
No Spam.

Published by Refik Hrvić

One thought on “KAKO DODATI PRETPLATNIKE U TW AUTORESPONDER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.