KAKO DA ZARADITE POMOĆU TW AUTORESPONDERA?

Traffic Wave (TW) partnerski (engl. Affiliate) plan rada omogućava ljudima širom svijeta da zarađuju novac tako što uključuju druge pojedince i uče ih kako da koriste TW autoresponder i kako da ga dalje preporučuju. 

Ovo su TW saradnici, koji ne rade za neku drugu kompaniju, nego su TW partneri i zarađuju isključivo od širenja mreže i uključivanja novih TW članova i korisnika.

Međutim, ovaj članak će vam pokazati kako da zarađujete novac koristeći TW autoresponder, čak iako nikada ne pronađete ni jednog drugog člana koji će vašom preporukom kupiti svoj TW autoresponder i dalje ga preporučivati novim korisnicima.

Da bi vam sve ovo bilo jasnije, idemo navesti jedan primjer:

Zamislite da ste otišli u neki tehno-šop i tamo ste kupili novi mobilni telefon za 500,00 eura. Vi ste taj telefon kupili jer vam treba u vašem svakodnevnom radu, komunikaciji i razvoju vašeg posla.

Sada zamislite da vam je vlasnik tog tehno-šopa ponudio dodatnu mogućnost da zarađujete novčane porovizije od svakog novog telefona koji on proda zahvaljujući vašoj preporuci.

Na primjer, rekao vam je da, ako preporučite vašem prijatelju njegov tehno-šop, i taj vaš prijatelj dođe i kupi novi telefon kod njega, vlasnik tehno-šopa će vas nagraditi sa 50,00 eura porovizije zbog vaše preporuke i tako sve redom dobijate po 50,00 eura od svake naredne prodaje koja je ostvarena zahvaljujući vašoj preporuci.

Vi biste ovu ponudu mogli prihvatiti ili odbiti, to je vaša stvar, ali vam je vlasnik tehno-šopa ponudio i ovu dodatnu mogućnost da zaradite od toga što ćete njegovu trgovinu preporučivati novim kupcima.

Isto je i sa TW autoresponderom.

1. Neki članovi su kupili svoj TW kako bi ga isključivo koristili za izgradnju nekog svog osnovnog posla, na primjer, prodaju proizvode za gubitak tjelesne težine, i koriste TW kako bi svojim pretplatnicima prodavali ove proizvode.

2. A postoje i oni članovi koji su iskoristili ponudu vlasnika TW-a, da pored toga što već svakako koriste TW za izgradnju svog posla, još i zarađuju od preporučivanja TW-a drugim korisnicima.

U ovom članku je upravo riječ o prvoj kategoriji korisnika, koji TW isključivo žele da koriste za izgradnju svog osnovnog posla i ne žele da zarađuju od preporuke.

Da vidimo sada, kako i vi možete zarađivati od TW-a, a da nikada ne morate uključiti ni jednog novog člana u vašu mrežu koji će dalje preporučivati TW.

Da li ste spremni?

Ovo je ta “velika tajna”: Koristite TW kao alat za izgradnju što veće e-mail liste vaših pretplatnika. Nije važno kojom vrstom posla se bavite, ključ rasta vašeg posla leži u pronalaženju novih kupaca, kako i u zadržavanju postojećih da i dalje kupuju od vas.

Za to imate perfektan Traffic Wave alat koji će vam pomoći u tome.

  • Ako ste Network Marketar, možete koristiti ovaj moćan alat da gradite listu vaših potencijalnih kupaca, novih distributera i saradnika za vaš tim.
  • Ako ste muzičar, glumac, zabavljač tada možete koristiti TW alat kako biste komunicirali sa vašim fanovima i ostvarili sa njima potreban kontakt.
  • Ako ste autor, pisac, motivacioni govornik, poslovni trener tada možete koristiti ovaj moćan alat da ostanete u kontaktu sa vašim klijentima, ljudima koji kupuju vaše knjige, dolaze na vaša predavanja i posjećuju vaše seminare.

Dakle, možete zarađivati tako što ćete graditi e-mail listu vaših pretplatnika pomoću TW autorespondera i pokazati ostalim kompanijama i pojedincima kako da urade to isto u njihovom poslu.

Nije važno koja vrsta posla i industrije je u pitanju. TW alat vam pomaže da gradite listu pretplatnika, komunicirate sa njima, konvertujete pretplatnike u kupce vaših proizvoda ili usluga, i na taj način gradite i razvijate vaš posao… i sve to po cijeni od približno 0,50 eura dnevno.

U nastavku ću ukratko objasniti cijeli proces (za detaljnije objašnjenje pročitajte članak- KREIRAJTE VAŠ PRODAJNI LIJEVAK):

1. Kreirajte reklamnu kampanju i reklamna pisma unutar TW auorespondera (engl. Letters).

2. Dodajte kontak formu (engl. Opt-in form) vašeg TW autorespondera na vaš sajt.

3. Promovišite vaš sajt i dovedite što veći broj posjetilaca na njega.

Jednom kada kreirate reklamnu kampanju, tada što više promovišite vaš saj putem kojeg će se posjetioci upisivati na vašu listu pretplatnika.

Možda ćete u međuvremenu sadržaj nekih prodajnih pisama preurediti kako biste unaprijedili prodaju, ali jednom kada pretplatnici počnu pristizati na vašu e-mail listu, vaš cijeli sistem postaje kao neka automatska mašina za prodaju koja radi za vas i vaš posao 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici.

Zbog ovih razloga toliko uspješnih kompanija i pojedinaca je fokusirano na izgradnju e-mail liste. Za samo 0,50 eura dnevno, provrat vaše investicije (engl. ROI – Return On Investment) može biti ogroman.

Istraživanja pokazuju da je povrat uloženih sredstava u klasičnom marketingu i reklamiranju samo 1 : 6, dok je povrat uloženih sredstava i investicije (ROI) u E-mail Marketingu čak i do 1 : 43.

Ovo je jedan od najvažnijih razloga zašto trebate efikasno koristiti TW alat za izgradnju vašeg biznisa. 

Kada naučite kako da koristite TW autoresponder, onda možete kreirati novi izvor prihoda za vas i vašu porodicu tako što ćete pokazati drugim pojedincima i kompanijama kako da urade isto u njihovom biznisu.

Za svaku dodatnu pomoć, slobodno me kontaktirajte na e-mail: info@refikhrvic.net.

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić

Facebook
Twitter
YouTube

Published by Refik Hrvić

2 thoughts on “KAKO DA ZARADITE POMOĆU TW AUTORESPONDERA?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.