(Prirodne vijesti – Natural News)

Kao što smo obradili u članku Prirodne vijesti, FTC je pokrenuo potpunu tiraniju protiv kiropraktičara iz St. Louis-a zbog prodaje dodataka vitamina D i cinka za koje kaže da mogu pomoći ljudima da izbjegnu štete izazvane od strane covid-a. Prema FTC-u i lažljivim korporativnim medijima, koji su važni za industriju vakcina, ovaj je kiropraktičar lažno tvrdio govoreći da bi vitamin D i cink mogli djelovati protiv covid-a.

Ipak, isti ti korporativni medijski lažljivci rutinski tvrde da nedokazane vakcine djeluju protiv covid-a, čak i kada FDA nije odobrila nijednu vakcinu kao sigurnu i efikasnu za bilo koji način liječenja covid-19.

FDA-ovo hitno odobrenje za upotrebu covid cjepiva nije isto što i izjava da cjepiva djeluju (ili da su sigurna), što znači da su svi mediji koji tvrde da cjepiva sprečavaju infekcije ili smanjuju prijenos upleteni u očiglednu prevaru i pseudonauku.

Ipak, FTC ne poduzima ništa protiv medija, čak i kada mediji primaju novac za oglašavanje direktno od proizvođača vakcina.

Još jednom, nevjerovatno je očito da se vladini regulatori okreću protiv čovječanstva, ciljajući na one koji šire istinu i pojedince koji pokušavaju pomoći u spašavanju života, istovremeno štiteći “reket kriminalne vakcine” koji je namijenjen namjernom smanjenju globalne populacije i istrebljenju čovječanstva kao dijela potpuno novog „vakcina holokausta“.

Drugim riječima, ako govorite o dodatku koji djeluje na spašavanje života, bit ćete meta, novčano kažnjeni i krivično prijavljeni. Ali ako koristite lažne tvrdnje za promociju opasnih cjepiva koja ubijaju ljude i uzrokuju neplodnost, CDC će vas proslaviti, a vjerojatno i financijski nagraditi da nastavite gurati više propagande.

Vitamin D je široko preporučen kao dodatak za podršku imunološkom sistemu tokom bilo koje pandemije zaraznih bolesti. Kao što je objašnjeno na Covid.US.org, preko 100 naučnika, doktora i vodećih stručnjaka poziva na povećanu upotrebu vitamina D u borbi protiv COVID-19.

Svi napori lažnog Bajdenovog režima sada su usmjereni na uništavanje čovječanstva, uništavanje američke ekonomije, širenje zaraznih bolesti, preplavljivanje Sjedinjenih Država ilegalcima, cenzuru slobode govora i kriminaliziranje političkih protivnika koji su često zatvoreni kao politički zatvorenici.

Živimo pod fašističkom tiranijom, a kriminalni medicinski karteli “stavljaju u svoje džepove” desetine milijardi dolara profita dok istrebljuju čovječanstvo i porobljavaju preživjele.

Ako Mi, ljudi, (mirno) ne ustanemo i ne odupremo ovom ludilu, svi ćemo umrijeti kao robovi pod medicinskom tiranijom.

Naučite šta je istina i dijelite svugdje:

Izvor: www.naturalnews.com

Preuzmite e-knjigu: AUTORESPONDER – ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE

Ako želite da saznate kako ovaj alat može unaprijediti vaš posao, → preuzmite e-knjigu.

Posjetite stranice:

BIBLIOTEKA

INTERNET MARKETING

NETWORK MARKETING

POSLOVNA PRILIKA

Kontakt:

Kontakt

Povežimo se putem društvenih mreža:

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn

YouTube

Opt In Image
PRIJAVITE SE NA E-BILTEN (BESPLATNO)

...i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte korisne, pozitivne, edukativne, motivacione materijale koji mogu obogatiti vaš lični i profesionalni život.

  • Vaši podaci su sigurni 100%
  • Odjaviti se možete u svakom trenutku
  • No Spam

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić


Facebook | Twitter | YouTube | Pinterest | LinkedIn

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

➤ Pratite objave na Telegramu