FILM-MONOPOL

Volonterska ekipa Dokumentarca napravila je prijevod i titlove izvrsnog filma “Monopoly” – ko vlada svijetom?

Iako film traje nešto više od sat vremena, svi smo s oduševljenjem odradili ovaj posao, a vi pogledajte i otkrijte zašto. Naime, u ovom filmu kroz nepobitne činjenice, na jedan vrlo jednostavan i pitak način, otkriva se kako desetak velikih investicijskih kompanija poput Vanguarda-a i BlackRock-a upravljaju velikim djelom svjetskog kapitala te na taj način značajno utječu na kreiranje globalnih politika, a samim time i na pojedinačne živote svakog od nas.

Već smo o tome dijelom pisali u kontekstu njihova utjecaja na farmaceutsku industriju u članku “Tko je vlasnik Big Pharme i vodećih medija: ne biste nikada pogodili”.

Na kraju ovog filma ponuđeni su konkretni prijedlozi kako se izvući iz njihovog paklenog plana i život svih ljudi na svijetu učiniti boljim. Film vam ustupamo potpuno besplatno za gledanje i njegovo daljnje dijeljenje.


Ovaj briljantni dokumentarac Tima Gielena otkriva kako je mala grupa super bogatih kriminalaca kupovala bukvalno sve na svijetu, dok nije posjedovala sve. Od medija, zdravstva, putovanja, prehrambene industrije, vlada… To im omogućava da kontrolišu cijeli svijet. Zbog toga pokušavaju da nametnu Novi svjetski poredak.

Bill Gates, Klaus Schwab, George Soros, …

Film: “Monopoly” – ko vlada svijetom?

Originalnu verziju filma možete pogledati na ovom linku: https://www.stopworldcontrol.com/monopoly


Opt In Image
PRIJAVITE SE NA E-BILTEN (BESPLATNO)

...i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte korisne materijale koji mogu dodatno obogatiti vaš život.

⋅ Vaši podaci su sigurni 100%
⋅ Odjaviti se možete u svakom trenutku
⋅ No Spam

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

➤ Pratite objave na Telegramu