Elsa Mittmannsgruber: Žele nas porobiti – Ili oni ili mi 
Elsa Mittmannsgruber: Žele nas porobiti – Ili oni ili mi 
Elsa Mittmannsgruber: Žele nas porobiti – Ili oni ili mi

Elsa Mittmannsgruber: Žele nas porobiti – Ili oni ili mi 

Nadate se da će zahvaljujući cijepljenju sve uskoro biti gotovo? E žao mi je što ću vas razočarati, bit će sve gore i gore. Navodna pandemija umjetno se održava i ponovo će nas teško pogoditi sljedeće jeseni i zime, upravo zbog cijepljenja.

Učinkovitost svih nametnutih mjera, posebno FFP2 maske, test, zaključavanje čak i cijepljenje protiv Covida navodno trebaju navodno obuzdati virus. Dakle, efikasnost bilo koje od ovih mjera nije se moglo znanstveno dokazati. Vlada je na sve reagirala proizvoljno, bez da slijedi bilo kakvu logiku. Upozorenja bezbroj znanstvenika nisu slušana niti uzeta u obzir. Kao ni prosvjedi populacije. Zašto vlade nemaju nikakvog interesa da okončaju izvanredno stanje.

Pitate se zašto? Zato što oni žele dobiti na vremenu. Razloga je više. Naša svakodnevnica je preokupirana pitanjima: “Kada mogu izaći vani?”, “Koliko osoba imamo pravo vidjeti?”, “Koju masku trebam nositi?”, “Gdje napraviti test da bih se mogao vratiti?”. Sve to utječe na nas. To nas čini mizernim. Izgubljeni smo zbog raznih pravila, pozitivni, zaraženi, statistike zbunjuju i plaše. Mjere, uvijek gore, prijeteće poruke, iako smo bili mirni, iako smo bili poslušni, sve to vodi u pasivnost i osjećaj nemoćnosti.

Društvena distanca, skrivanje lica naših bližnjih i sličnih, zbog maski, i nemogućeg planiranja budućnosti lišili su nas svih orjentira.  Sve ovo zajedno masovno slabi i agonizira populaciju. I upravo je to ono što žele.

Zato što vlade trebaju oslabljen i izgubljen narod kako bi stvorili novo društvo s minimalnim otporom i opozicijom njihovom VELIKOM RESETU. Društvena izolacija, gubitak vrijednosti i osjećaj nemoćnosti slamaju i podčinjavaju narod. Drugi razlog zbog čega opsadno stanje mora trajati što je duže moguće, jer je čovjek biće privrženo svojim navikama, učinak ovisnosti se stvara također.

Čovjek se navikava na kontrolni režim i tiraniju na čemu će oni graditi, budućnost kako njima odgovara. Testovi, maske i na kraju beskonačno cijepljenje će stvoriti ovisnost koja će učiniti nemogućim slobodan život i samoodređenje. Oni koji im se opiru biti će stavljeni na marginu društva. A to nas dovodi do zadnje točke. Nepokorljivi, koji se još uvijek ne povinuju moraju biti eliminirani. Nepokoreni bi mogli postati opasni, prema budućnosti koju su predvidjeli, nakon “Velike revolucije”. Važno je razumijeti ovo je borba protiv vremena, u svakom pogledu. Ništa se neće samo riješiti ako se nitko ne odupre.

Naprotiv. Situacija je zbunjujuća. A svo vrijeme, diktatorske mjere su sve gore i gore. Gubimo sve više i više slobode. Slobodu, koju ćemo teško povratiti. Otpor postaje sve teži i teži, što se jasno vidi uvođenjem mjera protiv prosvjeda i cenzure koja je iz dana u dan gora. Najgore od svega, Sve je više cjepiva. Pitate se zašto je to loše? Zato što je više nego jasno da prava pandemija tek dolazi. Odmah nakon cijepljenja. Svjedočit ćemo masovnom povećanju mrtvih, jer će Covid 19 postati opasan zahvaljujući cijepljenu tj. zahvaljujući cjepivima.

Opasnost, kako za cijepljene, tako i za one koji to nisu. Već smo prenosili izjave imunologa i irskog molekularnog biologa, profesorice Dolores Cahill. Ona upozorava na činjenicu da će imunološki sustav napasti organizam kojeg treba štititi. u momentu kada cijepljena osoba stupi u konakt s virusima iz obitelji korona. Upravo će to stvoriti nesagledive posljedice.

Problem će imati i oni koji se nisu cijepili. Sve je to opisao Geert Vandenbossche, proizvođač cjepiva, virolog i stari suradnik Billa Gatesa. Geert predviđa kako će masovno cijepljenje transformera le virus Corona, u principu bezopasan, u nekontroliranog monstruma. Virus će postati zarazniji, agresivniji i također će učiniti bolesnim mlađe generacije. Statistike iz Izraela, zemlje gdje je procijepljenost najveća, očito potvrđuju ovu hipotezu. Veliki je broj mrtvih, i izgleda da je virus promijenio svoju prirodu u samo nekoliko tjedana, nakon masovnog cijepljenja. Odjednom, više ne ugrožava samo starije osobe s već postojećim popratnim bolestima, već svjedočimo masivnom porastu težim oblicima Covid 19 i sve više mladih osoba, uključujući i novorođenčad.

Što se više cijepimo, više ćemo svjedočiti ovom fenomenu u Njemačkoj, Austriji i drugdje. Sljedeći virus će privući malo više pažnje, predvidio je prošle godine s osmijehom na licu Bill Gates. Možemo pretpostaviti da je govorio o aktualnoj situaciji, nakon cijepljenja i da će održati i drugo obećanje. Da se svi moraju cijepiti. Kada stigne sljedeća smrtonosna pandemija. Sve je prošlo bez ijedne kritike, što je za nevjerovati.

Stoga, osobe koje se danas cijepe, bez stvarne potrebe, samo zbog pritiska okoline, zbog drugih ili zbog želje za slobodom nisu heroji. To su žrtve propagande. Cijepljenjem ne učestvuju u zaustavljanju pandemije, već naprotiv. Čak i Svjetska Zdravstvena organizacija kao i Svjetski Ekonomski Forum (WEF) priznaju da cijepljenje neće zaustaviti širenje virusa.

Cijepljenje ne može zaustaviti ni zarazu. U najboljem slučaju, može spriječiti najteže slučajeve mutiranih aktualnih virusa. Dakle, ne štitimo rizične grupe. tako što ih cijepimo. Zašto onda mladi, za koje Covid 19 ne predstavlja apsolutno nikakav rizik? Trebaju li se oni cijepiti? Vjerojatno i više puta godišnje, pošto virus mutira pošto cijepljenje spriječavamo samo stvaranja prirodnog kolektivnog imuniteta. Bez cijepljenja, mogli bismo stvoriti prirodni kolektivni imunitet protiv relativno bezopasnog virusa. S cijepljenjem, ulazimo u ovisnu spiralu s katastrofalnim posljedicama po naše zdravlje i slobodu.

Većina Austrijanaca su i dalje skeptični glede cjepiva protiv Covid 19. Ali sve se čini da to tako ne ostane. S propagandom i nevjerojatnim psihološkim pritiskom. Sada stiže i Covid putovnica. Famozna karta za slobodu.Pitam se koliko će osoba zbog ove propagande pristupiti cijepljenju.

Što se mene tiče, izjavljujem glasno i jasno sigurno se neću cijepiti.

Izvor: logično.com

Opt In Image
NAUČITE KAKO E-MAIL MARKETING MOŽE POMOĆI RASTU I RAZVOJU VAŠEG BIZNISA
Preuzmite besplatno e-knjigu: AUTORESPONDER - ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE

Saznajte kako kompanije širom svijeta koriste snagu e-mail marketinga i kako i Vi možete početi potpuno besplatno već danas koristeći autoresponder.

Popunite navedena polja i kliknite na dugme - POŠALJI MI E-KNJIGU.

  • Vaši podaci su 100% sigurni.
  • Sa e-mail liste možete se odjaviti u svakom trenutku.

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.