KRATKA BIOGRAFIJA:

Bob Proktor (Bob Proctor, 5. juli 1935. godine – Ontario, Kanada).

Predstavljen u svjetski poznatom filmu „Tajna“, Bob Proktor se širom svijeta smatra živom legendom, majstorom i učiteljem Zakona Privlačenja, koji već blizu 50 godina radi u domenu razvoja mentalnih potencijala.

On je autor najprodavanije knjige „Rođeni ste bogati“, a kroz svoje knjige, seminare, kurseve i personalne treninge, promijenio je na milione života. Proktor je direktna veza sa modernom naukom uspjeha koja se proteže do Endrua Karnegija, velikog finansijera i filantropa.

Karnegijeve tajne su inspirisale i oduševile Napoleona Hila, čija je knjiga „Misli i obogati se“ zauzvrat inspirisala cijeli žanr knjiga o filozofiji uspjeha. Napoleon Hil je nadalje štafetu proslijedio Erlu Najtingelu, koji ju je zatim predao u sposobne ruke Boba Proktora.

Proktorov rad velikog opsega sa biznisima i industrijama širom svijeta katapultirao je u sam vrh neke od najvećih svjetskih kompanija:

Prudential osiguranje, Procter and Gamble, Metropolitan životno osiguranje, Royal Doulton, United State Steel, General Motors, Malaysia Airlines, AT&T, Verzion, American Express…

→  PREUZMITE E-KNJIGU: OD RAZMIŠLJANJA DO REZULTATA – BOB PROKTOR

refik-hrvic Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić

〉〉 Facebook
〉〉 Twitter
〉〉 YouTube

One thought on “E-KNJIGA: OD RAZMIŠLJANJA DO REZULTATA – BOB PROKTOR”

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

➤ Pratite objave na Telegramu