Dr. Bhakdi kod Del Bigtree na The Highwire, s prijevodom

Već smo prethodno na više mjesta govorili o vrhunskom stručnjaku, dr. sc. Sucharit Bhakdi-u, koji je na samom početku pandemije pokušao upozoriti svijet, a posebno Njemačku, kako ne bi upala u ralje lažnih mjera i pLandemije, jer će rezultati takvih politika biti daleko štetniji od same COVID-19 bolesti.

Kao što znamo, radi se o imunologu svjetske klase, jednom od najcitiranijih medicinskih naučnika iz Njemačke, čija je specijalnost IMUNULOGIJA, i koji je kao profesor preko 30 godina podučavao studente o VAŽNOSTI cjepiva (kako sam kaže protiv tetanusa, difterije, polija…). No unatoč tome, od početka pandemije odmah je bio proglašen “antivakserom” i “pobunjenikom”, te višestruko cenzuriran na više načina u službenim medijima.

U ovom videu od 25 minuta na jedan jednostavan i vrhunski način objašnjava zašto su cjepiva protiv COVID-19 nepotrebna, na koji način se naše tijelo bori protiv SARS-COV-2 virusa, te kojim putem jednostavno izaći iz ove nametnute pandemije.

Na početku videa prikazan je insert iz emisije na Fox News televiziji, na kojoj je gostovao dr. Bhagdi.

Novinarka: “Od svih ovih odluka, lockdown-a, socijalne distance, šta je po vama najviše naštetilo društvu a da nema temelja u nauci?”

Dr. Bhakdi: “Cijepljenje.”

Novinarka: “Večeras je u našem programu A. Faucci rekao da će se 75% Amerikanaca morati cijepiti kako bi se postigao kolektivni imunitet. Vjerujete li u to?”

Dr. Bhakdi: “Totalna glupost. Neko ko ovo kaže nema ni osnovnog znanja o osnovama imunologije. I to je vrlo iznenađujuće za nekoga na poziciji dr. Faucci-ja. Usudio bih se suočiti s njime bilo gdje u svijetu, bilo kada, ali ne mogu to učiniti u dvije minute.”

Novinarka: “Dakle, vjerujete da cjepivo protiv Covida nije potrebno?”

Dr. Bhakdi: “Mislim da je stvarno opasno! I upozoravam vas, nastavite li ovim putem idete prema vlastitom grobu.”

Izvor: Dokumentarac (za slobodu i istinu)