DIREKTOR POGREBNOG PREDUZEĆA GOVORI O PREVARI

John O’Looney, vlasnik i direktor pogrebnog preduzeća Milton Keynes Family Funreal Services govori o svom iskustvu sa pandemijom od kraja 2019. godine.

“Sada vidim ljude (koji su umrli) svih godišta, i svi su primili vakcine, skoro isključivo. Uzroci smrti su srčani udari, neotkriveno stanje srca koje je dovelo do srčanog udara, krvni ugrušci, moždani udari i otkazivanje više organa. To su četiri dosljedne grupe koje viđam. Četiri vrste smrti koje stalno viđam. I tu su sva godišta. Pošto sam iskazao svoju zabrinutost javno, niko neće sa mnom da razgovara. BBC me ignoriše.

Voljeli su me za promovisanje histerije, ali sada kada kažem otvoreno da sam zabrinut i vidim direktnu vezu vakcina i smrtnih slučajeva, niko neće o tome da govori uprkos činjenici da imamo jako ugledne ljude i na hiljade ljekara i medicinskih sestara u svijetu, konsultanata, profesora i virusologa koji tvrde istu stvar.

Država nastavlja sa svojim pritiscima gdje ucjenjuje, primorava i tjera ljude i tako kreira podijeljeno društvo kao u vrijeme nacizma zbog pandemije koja ne postoji. Znam da sam u opasnosti jer se usuđujem da govorim istinu. Ali stvarnost je da nema pandemije i ja sam dokaz za to. Sve je dizajnirano kako bi povjerovali i primili vakcinu.”

Izvor: https://odysee.com

Opt In Image
PRIJAVITE SE NA E-BILTEN (BESPLATNO)

...i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte korisne materijale koji mogu dodatno obogatiti vaš život.

⋅ Vaši podaci su sigurni 100%
⋅ Odjaviti se možete u svakom trenutku
⋅ No Spam

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

➤ Pratite objave na Telegramu