Deset-ljudskih-pobjeda

Deset-ljudskih-pobjeda

1.

Dočekati ćeš posljednji dan svog života sretan jer si ispunio sve ono za šta si bio predodređen, iskoristio svoj talenat, iskoristio svoje mogućnosti, besprijekorno obavljao svoj posao i živio zaista ispunjenim životom.

2.

Dočekati ćeš posljednji dan svog života svjestan da si u svemu bio izvanredan i da si živio u skladu sa visokim standardima koje si postavio.

3.

Dočekati ćeš posljednji dan svog života proslavljajući hrabrost koju si imao u borbi sa svojim najvećim strahovima u nastojanjima da ostvariš svoje snove.

4.

Dočekati ćeš posljednji dan svog života svjestan da si bio čovjek koji ne uništava druge ljude, već ih podstiče.

5.

Dočekati ćeš posljednji dan svog života svjestan da si poslije svakog poraza ustajao i da nikada nisi gubio optimizam.

6.

Dočekati ćeš posljednji dan svog života uživajući u slavi svojih izvanrednih postignuća, svjestan da si znatno doprinjeo životu onih kojima si bio na usluzi.

7.

Dočekati ćeš posljednji dan svog života diveći se snažnoj, etičnoj, inspirativnoj i suosjećajnoj osobi kakva si postao.

8.

Dočekati ćeš posljednji dan svog života shvativši da si istinski inovator koji je otkrivao nove staze umjesto da slijedi stare puteve.

9.

Dočekati ćeš posljednji dan svog života okružen kolegama koji ti se dive, mušterijama koji te smatraju herojem i voljenima za koje si legenda.

10.

Dočekati ćeš posljednji dan svog života kao istinski vođa bez titule, svjestan da će ono što si postigao nastaviti da živi i poslije tvoje smrti kao uzor drugima.

  • Vođa bez titule, Robin Šarma

RefikHrvic.net

Povežimo se i putem društvenih mreža:

Facebook | Twitter | Instagram | Google+ | LinkedIn

Pretplatite se na moj YouTube kanal.

Ako želite da saznate kako ovaj alat može unaprijediti vaš posao, predlažem da preuzmete e-knjigu AUTORESPONDER JE ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE.

Ukoliko tražite priliku da dodatno zaradite i dopunite vaš kućni budžet, predlažem da preuzmete e-knjigu VODIČ KROZ SCNET BIZNIS i informišete se o ovoj poslovnoj prilici. Srdačan pozdrav!
Refik Hrvić

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

➤ Pratite objave na Telegramu