Akademik Krešimir Pavelić

Govori akademik prof. dr. sc. Krešimir Pavelić, dekan Medicinskog fakulteta Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, autor više od 300 znanstvenih radova u prestižnim svjetskim časopisima, član dvije prestižne svjetske akademije znanosti i dvije domaće akademije. Odnedavno i redovni član Internacionalne akademije znanosti i umjetnosti BiH. Stalno angažiran u European Science Foundation, Strasbourg, EMBO i EMBL u Heidelbergu te član panela nekoliko nacionalnih znanstvenih zaklada.

Na dan 15.06.2021., 20,8% svjetske populacije primilo je barem jednu dozu preparata koji su dobili hitnu dozvolu za primjenu u svrhu cijepljenja, odnosno ukupno 2,4 milijarde doza. Ipak, podaci o neželjenim posljedicama su zastrašujući. Samo Pfizer je priznao preko 220.000 komplikacija, najviše u populaciji od 18 do 44 godine. Samo Europski sustav za nadzor lijekova na dan 08.05.2021. spominje 10.000 smrtnih slučajeva i preko 400.000 štetnih posljedica.

Ukupno, u prva 4 mjeseca primjene je od Covid cjepiva umrlo više ljudi nego od svih ostalih cjepiva ukupno od 1990 godine do danas. To bi samo po sebi trebao biti dovoljan razlog da se odmah ukinu sva cijepljenja, a njihovi zagovaratelji privedu pravdi! Izraelski „Emergency Covid council” je zatražio zabranu cijepljena osoba mlađih od 30 godina zbog dramatičnog broja smrti, a vrlo je jasan i pokazatelj znatnog povećanja oboljelih NAKON početka kampanje cijepljenja. Korist cjepiva nije jasna jer su podaci lažirani, a posljedice su dramatične uz dugu listu različitih bolesti.

Djelatnica WHO je javno istupila, rekavši da je WHO visoko korumpirana i da odluke nemaju veze sa znanošću. Cenzurira se sve što nije u skladu sa njihovim preporukama. Maske nemaju nikakvu pozitivnu svrhu, samo štetnu, a cjepiva pridonose širenju virusa i novim mutacijama. S druge strane prirodni imunitet je dovoljno jak i trajan kod većine populacije kroz dugoživuće plazma stanice koje čuvaju imuni zapis tako da tijelo može brzo reagirati na novu eventualnu infekciju i onda kada u krvi praktički više nema antitijela.

Studija iz Clevelanda potvrđuje da cijepljeni zaposlenici i dalje obolijevaju u istoj mjeri kao i oni necijepljeni tako da je cjepivo beskorisno. Dodatno, mRNA ne ostaje u mišiću ruke već se širi po cijelom tijelu i prolazi moždanu barijeru čime se omogućava da štetni „spike protein“ ulazi u mjesta na tijelu gdje izaziva ozbiljne zdravstvene posljedice. Najavljuje se treći val i povezuje se upravo sa vakcinacijom. Osobe koje su se cijepile ne smiju davati krv je se opasan spike protein može prenijeti na primaoca. Iz svega navedenog, zaključak je da je katastrofalna tendencija zanemarivanja prirodnog imuniteta i naglašavanje onog dobivenog cijepljenjem radi izdavanja „zelene putovnice“.

To je apsurd i potpuno je pogrešan te se upućuje zahtjev da Stožer odmah promijeni tu odluku.

➤ Izvor: YT kanal – Marin Miletić

Svidio vam se članak i
pitate se šta možete uraditi?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

Opt In Image
PRIJAVITE SE NA E-BILTEN (BESPLATNO)

...i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte korisne, pozitivne, edukativne, motivacione materijale koji mogu obogatiti vaš lični i profesionalni život.

  • Vaši podaci su sigurni 100%
  • Odjaviti se možete u svakom trenutku
  • No Spam

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić


Facebook | Twitter | YouTube | Pinterest | LinkedIn

One thought on “[VIDEO] Dekan Medicinskog fakulteta o užasima cijepljenja!”

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

➤ Pratite objave na Telegramu