E-KNJIGA: UMIJEĆE ŽIVLJENJA – BOB PROKTOR

Knjiga Umijeće življenja predstavlja transkript najpopularnije radionice Matrixx legendarnog govornika i mentora poslovnog svijeta Boba Proktora i donosi njegovu mudrost široj publici. Kako Bob Proktor u ovoj knjizi bude prolazio kroz lekcije i kako bude predstavljao dragulje mudrosti o tome kako živjeti izvanredan život, čitaoci će praktično postati njegovi studenti.

Divićemo se njegovom čudesnom načinu širenja višedecenijskog poslovnog iskustva kroz lako razumljive lekcije o našim kreativnim sposobnostima i kako da ih koristimo, zbog čega moramo da se odučimo od većine negativnih uvjerenja kojima smo bili izloženi tokom cijelog života i kako naš intelekt ima sposobnost, ne samo da nam unaprijedi život, već da bude i naša najveća prepreka.

Pored mnogih drugih lekcija neprocjenjive vrijednosti koje su sadržane u knjizi Umijeće življenja, kao novi studenti Boba Proktora, čitaoci će naučiti:

  • Kako da zadobiju šta god da požele u životu
  • Kako da izbrišu negativne misaone obrasce i istreniraju um za uspjeh
  • Kako da upravljaju aktivnostima da bi postigli maksimalnu produktivnost

“Proveo sam 55 godina proučavajući ovu temu. Proučavao sam je kao naučnik. I onda sam iskustva i učenja, koja sam stekao, stavio među korice ove knjige – Umijeće življenja. I ja zaista vjerujem do to jeste umjetnost kojom svako može da ovlada. To je nešto čime, vjerujem, želite da ovladate.

Vjerujem da postoji nešto u vama što želi da ovladate ovim iskustvom zvanim život. I to jeste… umjetnost. Ona je veoma posebna. Može biti veoma posebna za vas – za mene je bila. I to više od 80 godina. Otvorite korice ove knjige, odlučite da ćete zakoračiti u nju. I unijećete u vaš život potpuno novu dimenziju.

Uključite se u UMIJEĆE ŽIVLJENJA.”

– Bob Proktor

→ Preuzmite e-knjigu UMIJEĆE ŽIVLJENJA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.