E-knjiga: 101 NAČIN KAKO PROMIJENITI SVOJ ŽIVOT – DR. VEJN DAJER

Dr. Vejn Dajer je svjetski poznati pisac i govornik iz oblasti samorazvoja i duhovnosti. Tokom njegove četiri decenije duge karijere, napisao je preko 40 knjiga, od kojih je 21 naslov na listi New York Times bestselera. 

Poznat kao ’’otac motivacije’’, vedar, drag i omiljen, o duhovnosti i samorazvoju govorio je šireći neopisivu ljubav i mir. Njegova glavna poruka je da svako ima potencijal da živi izvanredan život. 

Šta više, svaka osoba može manifestovati svoje najdublje želje, ukoliko poštuje svoju unutrašnju božansku prirodu i ako odabere da živi iz najuzvišenijeg dijela sebe. On je djetinjstvo proveo u sirotištu i hraniteljskim porodicama, savladao je brojne izazove i uspio da živi svoje snove. Želio je da prenese drugima kako mogu postići da žive veličanstven život. 

“Moja svrha je da pomažem ljudima da pogledaju sebe i promijene svoje koncepte misli. Sjetimo se, mi nismo naša zemlja, niti rasa, niti religija. Mi smo vječne duše. Način da promijenimo svijet i dosegnemo do svetog mjesta za čitavo čovječanstvo jeste da vidimo sebe kao duhovna bića bez ikakve etikete.”

Odlomci iz e-knjige:

1. Znajte u svom Srcu da postoji nevidljiva inteligencija u svemu i da imate moć komunicirati sa ovom Božanskom inteligencijom i tako pretvoriti svoj život u blaženstvo. Postoji nešto Božansko što se prožima kroz sve stvari, ne možete ga uhvatiti…

Malo sjeme ima cijelu šumu u sebi i kada ga posadite u zemlju, ne vidite šumu, ne vidite stablo, a ipak, znate da je to u njemu.

Isto je i s vama! Vi imate veličinu, energiju koja je tako moćna da plovi kroz vas i kroz sve s čim imate kontakt. Znajte to, počnite vjerovati i pronaći ćete sebe kao prolazite kroz iskustvo transformacije vašeg života.

2. Ovo neka bude vaša sveta misija: vrata prema višem sloju svjesnosti u vašem životu se otvaraju iznutra. Većina nas provede život okrenuti u pogrešnom pravcu, gledajući izvan nas samih, tražeći rješenja za probleme.

Za to vrijeme unutar nas, u tom tihom praznom prostoru, leži univerzalna inteligencija, naša esencija kao ljudskih bića – započnite od danas tražiti iznutra, svaki dan!

Preuzmite e-knjigu putem ovog linka: 101 NAČIN KAKO PROMIJENITI (TRANSFORMISATI) SVOJ ŽIVOT – DR. VEJN DAJER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.