AUDIO KNJIGA: ROĐENI STE BOGATI – BOB PROKTOR

Rođeni-ste-bogati-Bob-Proktor
Ova knjiga je napisana u pokušaju da premosti jaz između mjesta na kome ste sada i mjesta na kome želite da budete.

Ako je život sličan Rubikovoj kocki, jasno nam je da i pored toga što imamo sve boje i opcije slaganja, nailazimo na ogromne frustracije i neuspjehe u slaganju iste.

Ali postoje ljudi koji znaju trik, tajnu, recept, formulu, kako god to vi zvali – jedan od njih je Bob Proktor i on je spreman da vam pomogne da napravite plan.

Naizgled veoma jednostavan, ali to je plan koji zahtijeva posvećenost, koji zahtijeva odgovornost, a odvešće vas sa mjesta gdje ste sada na mjesto gdje želite da budete.

Ova knjiga nije za jedno čitanje. Nju ćete nositi sa sobom, podvlačiti najbitnije, stalno se podsjećati određenih dijelova i samo tako ćete, razumijevanjem svake riječi, svakog savjeta postići ono zbog čega ste je izabrali. I ne samo to, uticat će na vaš život i prije nego što se domognete posljednjeg poglavlja.

Zapamtite dobro: Rođeni ste bogati!

ROĐENI STE BOGATI – BOB PROKTOR

Povežimo se i putem društvenih mreža:

Facebook | Twitter | Instagram | Google+ | LinkedIn

Pretplatite se na moj YouTube kanal.

Ako želite da saznate kako ovaj alat može unaprijediti vaš posao, predlažem da preuzmete e-knjigu AUTORESPONDER JE ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE.

Ukoliko tražite priliku da dodatno zaradite i dopunite vaš kućni budžet, predlažem da preuzmete e-knjigu VODIČ KROZ SCNET BIZNIS i informišete se o ovoj poslovnoj prilici.

Srdačan pozdrav!
Refik Hrvić

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.