AUDIO KNJIGA: NULTE GRANICE – JOE VITALE

Tajni havajski sistem za bogatstvo, zdravlje, mir, i mnogo drugog.

Ho’oponopono je dubokouman dar koji omogućava razvoj odnosa sa Božanstvom unutar nas i shvatanje kako da komuniciramo sa njim u svakom trenutku, kako da naše pogrešne misli, riječi, djela i aktivnosti očistimo.

Proces se u osnovi odnosi na slobodu, potpunu slobodu od prošlosti.

Ho’oponopono se u havajskom rječniku definiše kao mentalno čišćenje. Ho’o je glagolski oblik za riječ koja slijedi, a Pono ima višesložni prijevod: moralna kvaliteta, ispravno ponašanje, dobrota, čestitost, poštenje, prava priroda, olakšanje, u savršenom redu – može se usporediti sa sanskrtskim izrazom Dharma.

Ova tehnika kreće od postavke preuzimanja odgovornosti (ne krivnje) za apsolutno sve što nam se događa, te čišćenja “toksičnih” programa unutar naše podsvijesti. Radi se o procesu oslobađanja od destruktivnih energija u podsvijesti kroz pokajanje, praštanje, ljubav i zahvalnost (kroz preobražaj). Dovodimo se u tzv. “nulto stanje”, očišćeno od svih “mentalnih toksina”, gdje smo u stanju slobodno, bez zapreka i ometanja, primati ideje i inspiracije za rješavanje problema i unaprijeđenje života.

Ho’oponopono polazi od tačke da je sve u svijetu povezano i da smo svi dio iste Ljubavi (Boga), stoga ništa nam se ne može dogoditi bez da se odrazi na druge (svijet oko nas). Sva događanja u našoj stvarnosti odraz su događanja naših unutarnjih zbivanja.

Ako kroz naša negativna iskustva dopustimo Ljubavi da u nama pobudi suosjećanje, doživljavamo preobražaj.

NULTE GRANICE – JOE VITALE

Preuzmite e-knjigu AUTORESPONDER – ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE

Ako želite da saznate kako ovaj alat može unaprijediti vaš posao, predlažem da preuzmete e-knjigu AUTORESPONDER JE ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE.

Preuzmite e-knjigu VODIČ KROZ SCNET BIZNIS

Ukoliko tražite priliku da dodatno zaradite i dopunite vaš kućni budžet, predlažem da preuzmete e-knjigu VODIČ KROZ SCNET BIZNIS i informišete se o ovoj poslovnoj prilici. 

Povežimo se i putem društvenih mreža:

Pretplatite se na moj YouTube kanal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.