Moćne-misli-Lujza-Hej

Moćne-misli-Lujza-Hej

Misli koje mislimo i riječi koje izgovaramo konstantno oblikuju naš svijet i naša iskustva. Mnogi od nas imamo naviku starog načina razmišljanja i ne shvatamo kakvu štetu nanosimo sebi. Kakogod, nikada nismo zaglavljeni u mjestu, jer uvijek možemo promijeniti svoje razmišljanje.

Dok naučimo da konstantno biramo pozitivne misli, one stare, negativne misli se lagano rastvaraju. Dakle, dok budete slušali misli moći koje slijede, dopustite da nove ideje i afirmacije speru vašu svijest, a vaš podsvjesni um će izabrati one koje su vam u momentu najbitnije.

Ovi novi koncepti razmišljanja djeluju kao đubrivo za vaš um. Dok ih budete upijali ponavljanjem, vi obogaćujete osnove vašeg vrta života. Sve što u njega posadite izrašće u izobilju. Vidim vas vitalne i sretne, okružene izuzetnom ljepotom, kako živite život ljubavi i prosperiteta, ispunjeni radošću i smjehom. Vi ste na predivnoj stazi promjene i rasta.

Uživajte u vašem putu.

→ Poslušajte audio knjigu: MOĆNE MISLI – LUJZA HEJ

Preuzmite e-knjigu AUTORESPONDER – ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE

Ako želite da saznate kako ovaj alat može unaprijediti vaš posao, predlažem da preuzmete e-knjigu AUTORESPONDER JE ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE.

Preuzmite e-knjigu VODIČ KROZ SCNET BIZNIS

Ukoliko tražite priliku da dodatno zaradite i dopunite vaš kućni budžet, predlažem da preuzmete e-knjigu VODIČ KROZ SCNET BIZNIS i informišete se o ovoj poslovnoj prilici. 

Povežimo se i putem društvenih mreža:

Pretplatite se na moj YouTube kanal.

Opt In Image
PRIJAVITE SE NA E-BILTEN OVOG SAJTA

i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte
korisne materijale koji mogu dodatno obogatiti vaš život.

  • Vaši podaci su sigurni 100%
  • Bez spamovanja
  • Uvijek se možete odjaviti

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

➤ Pratite objave na Telegramu