Novi VAERS izvještaj. Izvještaj objavljen 17.09.2021.

Izvor: https://openvaers.com/covid-data

Za one koji ne znaju VAERS je američki sistem za prijavu neželjenih reakcija na vakcine. Osobe koje prijave krivično odgovaraju u slučaju da se otkrije da su slagali i slijedi im ni manje ni više nego zatvorska kazna… također, treba biti svjestan da ovo nisu SVI slučajevi, već samo oni prijavljeni:

  • 726.963 – neželjene reakcije
  • 66.642- hospitalizacije
  • 82.854 – hitna pomoć nakon vakcinacije
  • 7.267 – srčanih udara
  • 6.812 – miokarditisa
  • 2.122 – pobačaja
  • 20.789 – invaliditeta
  • 15.386 – smrtnih slučajeva

Na fotografiji u prilogu u lijevoj koloni vidite podatke objavljenje 10.09. a desno podatke objavljenje 17.09. Uporedite i vidite koliko su se brojevi uvećali samo u toku 7 dana.

17-09-2021-VAERS

Dokaz da o postojanju i upotrebi VAERS sitema, čak ne edukuju ni medicinske radnike

Pomoćnica bolničkog ljekara, Deborah Conrad, iznijela je svoje svjedočenje o ogromnoj količini nuspojava poslije COV-bockanja kod pacijenata koje bolnice ne žele da prijavljuju sistemu VAERS. Nikada u svome životu nije vidjela toliko ljudi sa upalom pluća (neovisno od CO.V.I.D.A), sepsom, krvnim ugrušcima, srčanim udarima, krvarenjima, kancerom kao u 2021. godini.

Sve je počelo poslije početka bockanja a nastavilo i u toku čitavog ljeta. Snimila je poziv i razgovor sa predsjednikom svoje bolnice. U ragovoru ga pita zašto bolnica ne prijavljuje tolike slučajeve neželjenih reakcija, među kojima su i one sa smrtnim ishodom. Predsjednik bolnice u tome ne vidi nikakav problem niti obavezu o prijavljivanju takvih slučajeva sistemu VAERS.

Deborah kaže da je nikada nisu obavijestili o tome šta je VAERS niti o tome kako se prijavljuju slučajevi sa nuspojavama.


Opt In Image
PRIJAVITE SE NA E-BILTEN (BESPLATNO)

...i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte korisne materijale koji mogu dodatno obogatiti vaš život.

⋅ Vaši podaci su sigurni 100%
⋅ Odjaviti se možete u svakom trenutku
⋅ No Spam

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

➤ Pratite objave na Telegramu