Dr. sc. Reiner Fuellmich
Dr. sc. Reiner Fuellmich
Dr. sc. Reiner Fuellmich, izvor slike: YT kanal The Coon

Dr. Fuellmich je čovjek koji posjeduje karakter, čast, hrabrost i principijelnost… Mjesecima se istrajno bori za ljudska prava i slobodu, za tvoju i moju slobodu, za našu slobodu, a kada uzmemo u obzir da je raskrinkao prevare i na sudu trijumfovao već nad velikanima kao što su VW (Volksvagen afera sa neovlaštenim katalizatorima) i Deutsche Bank za veliki broj nelegalnih radnji i postupaka u poslovanju (pranje novca, kršenje embarga, manipulacije s kamatama), imamo razlog za optimizam.

Prema Reineru Fuellmichu, sve prevare koje su počinile njemačke firme smiješne su u usporedbi sa štetom – krizom koju je tzv. pandemija Covid-19 prouzročila i koja i dalje traje. Ovu krizu Covid-19 trebalo bi preimenovati u “Skandal Covid-19”, a svi odgovorni trebali bi biti procesuirani zbog građanske štete zbog manipulacija i krivotvorenih protokola ispitivanja.

Stoga će se međunarodna mreža poslovnih odvjetnika izjasniti o najvećem deliktnom slučaju svih vremena, skandalu o prevari Covid-19, koji se u međuvremenu pretvorio u najveći zločin protiv čovječnosti ikad počinjen.

Istražno povjerenstvo Covid-19 osnovano je na inicijativu skupine njemačkih odvjetnika s ciljem pokretanja međunarodne kolektivne tužbe koristeći anglosaksonsko pravo.

Ovdje možete pročitati sažeti prijevod jedne izjave dr. Fuellmicha od 15.02.2021.:

“Saslušanja oko 100 međunarodno poznatih znanstvenika, liječnika, ekonomista i pravnika, koja je od 10.07.2020.  provodila Berlinska istražna komisija u vezi s aferom Covid-19, u međuvremenu su s vjerovatnošću koja je gotovo sigurno pokazala da Skandal Covid-19 ni u jednom trenutku nije bio zdravstveni problem.

Umjesto toga, radilo se o učvršćivanju nelegitimne moći (nelegitimne jer je pribavljena kriminalnim metodama) korumpirane “Davoske klike” prenošenjem bogatstva ljudi na članove Davoske klike, uništavajući, između ostalog, male i srednje, posebno velika poduzeća. Platforme poput Amazona, Googlea, Ubera itd. mogle bi tako prisvojiti svoj tržišni udio i bogatstvo.”

Pogledajte video snimljen 20.03.2021. u Kassel-u i izjavu dr. Fuellmicha:

U slučaju da video bude izbrisan sa YouTube-a, možete ga gledati na ovom linku:

Ako se globalisti suoče s jedinstvenim frontom, otpuzat će natrag u svoje štakorske rupe!

Opt In Image
NAUČITE KAKO E-MAIL MARKETING MOŽE POMOĆI RASTU I RAZVOJU VAŠEG BIZNISA
Preuzmite besplatno e-knjigu: AUTORESPONDER - ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE

Saznajte kako kompanije širom svijeta koriste snagu e-mail marketinga i kako i Vi možete početi potpuno besplatno već danas koristeći autoresponder.

Popunite navedena polja i kliknite na dugme - POŠALJI MI E-KNJIGU.

  • Vaši podaci su 100% sigurni.
  • Sa e-mail liste možete se odjaviti u svakom trenutku.
One thought on “VIDEO: Ako se globalisti suoče s jedinstvenim frontom, otpuzat će natrag u svoje štakorske rupe!”

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

➤ Pratite objave na Telegramu